Zdar,
Buď LTC1482CS8 nebo LTC1482IS8, dva kousky. Počítám, že se v šupliku nikomu neválí, takže spíš kam na něj? Seriózní obchod nacházím nejbližší SOS, ale tam je to na objednávku (zná někdo ten shop?) a pak už dost exotický (u jednoho doprava 60USD atp.). Na AliExpressu jsem pár nabídek našel, ale vše bez reálný fotky, pouze render, tak z toho bych měl obavy.
Celkem běžně se sežene LTC1485, možná i jiný, ale já asi potřebuju ten Carrier Detect a ten v tý rodině jinde nevidim..
Díky, T.
LTC1482 - S8 Package (integráč, SMD, 1.27mm mezi nožičkama)
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
-
- Kontaktovat uživatele:
Co třeba Farnell? Zrovna u takového obvodu bych Aliexpressu moc nevěřil...
jrt
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
Nejde jen o peníze. Pokud přijde nějaký šmé, ztratím minimálně 14 dní čekáním na něj, budu to tam zbytečně pájet, divit se a zkoumat, proč to nejede, zase to z toho sundavat (nejsem žádný velký SMD páječ, spíš se tomu vyhejbám) a ještě doufat, že to nepoškodilo něco jinýho.elbarto píše:Cena 3.8USD shipping free. Prijit o ctyri dolary nebude snad tak bolestive ...
To budeš moc hodnej, díky!K_73 píše:Nějaký 485 transceivery v práci mám. Zítra na to kouknu a dám ti vědět.
Trochu dražší, ale asi docela dobrá možnost, děkuju.hobbyrobot píše:Co třeba Farnell? Zrovna u takového obvodu bych Aliexpressu moc nevěřil...
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Jsem jenom na mobilu a tady se ty datasheety ctou hodne blbe. Ale ten signal mi prijde tak trochu k nicemu, vzdyt to jen kopiruje ctena data (ctes 0, tak i CD je 0, akorat je to open collector, ale to si obycejnou Schottky diodou udelas taky).
Samozrejme jestli to mas na nejakou opravu a potrebujes neco stejneho 1:1, tak pak to smysl ma.
Podelis se s informaci k cemu je to dobre?
Jinak SOS je velmi slusna firma, ale chteji minimalni nakup za 500 Kc.
Samozrejme jestli to mas na nejakou opravu a potrebujes neco stejneho 1:1, tak pak to smysl ma.
Jinak SOS je velmi slusna firma, ale chteji minimalni nakup za 500 Kc.
Viz http://cds.linear.com/image/4197.pngMex píše:Jsem jenom na mobilu a tady se ty datasheety ctou hodne blbe. Ale ten signal mi prijde tak trochu k nicemu, vzdyt to jen kopiruje ctena data (ctes 0, tak i CD je 0, akorat je to open collector, ale to si obycejnou Schottky diodou udelas taky).
Opravuju zařízení, který má RS485 rozhraní pro řídící signály (pro každý signál jde ven jeden pár A a B). Něco někde bouchlo a dva čipy to prorazilo (A, B a Vcc šluslý na zem).Mex píše:Samozrejme jestli to mas na nejakou opravu a potrebujes neco stejneho 1:1, tak pak to smysl ma.
Aha, díky.Mex píše:Jinak SOS je velmi slusna firma, ale chteji minimalni nakup za 500 Kc.
T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Jo, sorry, až teď mi došlo, jak jsi to prvně myslel (že bych ten CD signál nějak vymámil i z 1485ky).Mex píše:Jasne, pro opravu to ma smysl.
Kouknu, ale už jsem trochu koukal, 1:1 alternativu jsem zatim neobjevil.Mex píše:Jeste bych se podival u tradicnich vyrobcu jako je treba Maxim, STM atd., tyhle RS485 drivery vyrabi kde kdo.
Brou, T.