Výroba cnc frézek

Požadavky na výrobu dílů - poptávkové fórum
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
marcar

21. 8. 2016, 8:33

Nabízím rady při výrobě cnc frézek,tak aby fungovali,dle použití.
origosch

21. 8. 2016, 8:40

Nepíše se fungovali s tvrdým i?
[URL=https://matchnow.life]Super casual Dating[/URL]
marcar

21. 8. 2016, 10:04

Je to možné že se to píše s tvrdým Y,ale důležitá je informace a na poučování mám svou dvacetiletou dceru.
Ta má skoly,ja jsem pouhý strojař a nepíší diktát.
Ale jinak v pohodě.
milan584

22. 8. 2016, 4:38

marcar píše:Nabízím rady při výrobě cnc frézek,tak aby fungovali,dle použití.
Bezva, a jak se ta firma jmenuje? - IČO, DIČ, reference ......
Hověz
Kontaktovat uživatele:

22. 8. 2016, 6:09

:lol: :lol: to bude zase flame :lol: :lol: máte štěstí že jdu kolem na cnc jsem odborník :lol:
origosch

22. 8. 2016, 7:44

na poučování mám svou dvacetiletou dceru.
Moc se jí to nedaří. :)
[URL=https://matchnow.life]Super casual Dating[/URL]
dedofido

22. 8. 2016, 7:57

Je smutné, že každá dobrá iniciatíva sa zmrazí už na začiatku. Nikto učený z neba nespadol. Keď spadol tak sa zabil. Teda každý sa môže poučiť. Ja osobne fandím takejto iniciatíve. Čo sa týka pravopisu tak po slovenský je to správne. Pekný deň.
Hověz
Kontaktovat uživatele:

22. 8. 2016, 8:27

hele tady nejde o iniciativu ale smesny je to jak je to podane. to je jak kdybych napsal prodavam odrezky hliniku a nic vic. taky nikdo nema zadne informace atd o to jde. kdyby napsal jo pomozu se stavbou frezky, mam zkusenosti takovy, ridici system takovy, umim tohel tamhleto tak to beres ale tohle je proste placnuti do vody.
packa

22. 8. 2016, 8:31

dedofido píše:Je smutné, že každá dobrá iniciatíva sa zmrazí už na začiatku. Nikto učený z neba nespadol. Keď spadol tak sa zabil. Teda každý sa môže poučiť. Ja osobne fandím takejto iniciatíve. Čo sa týka pravopisu tak po slovenský je to správne. Pekný deň.
Hele podívej se sem a řekni jestli by takhle měly cnc stroje vypadat ?? http://www.cncstavebice.estranky.cz/fot ... eno-2.2kw/" onclick="window.open(this.href);return false;
martasg1
Sponzor fora

22. 8. 2016, 8:46

marcar píše:Nabízím rady při výrobě cnc frézek,tak aby fungovali,dle použití.
Moc rád využiji vašich odborných zkušeností...

Dobrý den, potřeboval bych poradit s pár věcmi:
- pořád řeším otázky technologie výroby ATC vřetena - potřeboval bych poradit s výběrem vhodného materiálu, ložisek, konstrukce apod.,
- dále s výrobou rotační osy - bude lepší harmonická planetová převodovka nebo šneková, nebo by jste mi poradil zda se dá sehnat ta s ložiskovou hvězdou jako má Mazak?
- a potom bych potřeboval poradit s opravou kluzného vedení na Hurco BMC 25 - mám použít Turcite B, Garex nebo Fluid? Určitě máte hodně zkušeností s těmito běžně používanými kluznými hmotami při výrobě CNC strojů.
- no a jako poslední bych potřeboval poradit jak předepnout ložiska na ATC vřeteni s BT40, poradil by jste způsob dotažení matic tak aby jsem ložiska nepřetáhl a nezničil?

Pokud mi poradíte tak aby mi stroje "fungovali" tak budu moc rád a bohatě to ocením.

Děkuji
A přeji hezký den
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík :)
T.Andrlik

22. 8. 2016, 9:15

Tak a teď bude následovat dloooooouhá minuta ticha :D
dedofido

22. 8. 2016, 9:38

T.Andrlik píše:Tak a teď bude následovat dloooooouhá minuta ticha :D
každá minúta je rovnaka a je jedno či je tichá alebo hlučná :lol: :lol:
lh-cnc

22. 8. 2016, 9:39

Podľa textu v hlavičke tejto stránky som mal pocit, že toto je fórum, ktoré rieši: "hobby cnc mašinky a jiné domácí cnc projekty - každý den nové informace"

Je samozrejme fantastické, že sú tu aj ľudia, ktorí sa venujú stavbe CNC a obrábaniu na CNC aj profesionálne, a vedia prispieť poznámkami k zlepšeniu hobby konštrukcií, ale takto sa povyšovať...

Na druhej strane, konštrukcia od marcar vo mne tiež nebudí dôveru v pevnosť a robustnosť, a určite by bolo výborné (ako už bolo spomenuté vyššie), keby sem dal aspoň jedno video z obrábania, nech pochybnosti vyvráti.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

22. 8. 2016, 9:49

tak ono koupit si starej vylitanej stroj a resit si na nem svepomoci tyhle veci taky bezesporu saha do kategorie hobby

alespon teda profik si koupi novou masinu a hned vyrabi
ne kazda hobby masina musi byt usmudlana a nedokonala
nekdo to pojme proste vic ze siroka ma jine naroky atd...

moje prvni cnc byla prestavba bf20
tj prvni masina a hned litina
asi nema smysl tvrdit ze to byl profi pocin kvuli tomu ze to byla litina
proste jsem jen chtel stroj na zelezo tak jsem musel prizpusobit zdroj komponent
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
RaS

22. 8. 2016, 9:50

ono je to taky o přístupu.. vtrhnout sem jako mistr světa, všechno znám, všechno vím, vytvořit 2-3vlákna....
a nebo vytvořit jedno s vlastním strojem trošku to vychválit, přidat cenu, parametry a ukázat jak to pracuje a nakonec dát zmínku, že pomůže se stavbou.. určitě by to vyznělo mnohem lépe a nebyl by takovým terčem..

ono hobby dnes a před deseti lety (nebo kdy vzniklo toto fórum) je taky trošku rozdíl.. dnes je všude plno profi starších komponent za cenu šrotu, případně i celé stroje takže dnes už tak nevynikají domácí šroubované stroječky, protože to ve finále je dražší s menší užitnou hodnotou..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Odpovědět

Zpět na „Potřebuji vyrobit - vypomoc pri vyrobe“