Cnc frézka na hliník

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
marcar

21. 8. 2016, 9:29

Tady je jeden z mých menších projektů
Přílohy
CNC 2000x1000.jpg
Pavka

21. 8. 2016, 9:34

t256 píše:Zatim to vypada tak, ze se snazis delat maximum pro to abys nic neprodal.
A ani fotit neumí.
marcar

21. 8. 2016, 9:46

Nerad bych aby mi znovu vybrali dílnu a fotit opravdu neumím pokud to nestačí nemohu více sloužit.
Pro představu to myslím stačí nestačím hračky.
marcar

21. 8. 2016, 9:58

Pokud jsem porušil pravidla fóra tak se všem omlouvám nejsem extra spisovatel.
Mašinka běží na Machu 3 v plné verzi.
Doklad na stroj nemohu dát jsem nepodnikatel občas vypomuzu někomu kdo si staví frezku pro sebe.Dekuji a hlavně máte v pravidlech fóra neurazel druhé.Tak se toho Držme.Dekuji všem.
Pavka

21. 8. 2016, 10:35

Pokud nedáš daňový doklad, tak to si dost zahráváš. To co nabízíš je určitě za rámec daňových poviností. A jak to máš se zárukou a další věci, které musíš dodat k výrobku? Prvně bych si zjistil co to obnáší vyrobit to co nabízíš až pak bych se snažil něco nabízet a prodat.
marcar

22. 8. 2016, 4:23

Prosím nepřišel jsem se k vám všem na Cnc fórum hádat ani o daňových dokladech ani o fotkách a v neposlední řadě ani o hrubkach v psaní nabídky.
Nabídl jsem vyrobenou funkční masinkou s tím ,že kdo bude mít opravdu zajem tak se ozve.
Jsem strojař ,dělám v tom už 25 let,a na nikoho se nepovysuji,ale spíše se snažím lidem poradit a pomoci jim a to očekávám od druhých arogance a výsměch je podle mne k ničemu.
To je poslední vyjádření ke všem kteří mají toto v povaze
packa

22. 8. 2016, 4:48

Prosímtě pokud jsi strojař tak se tím moc nechlub , tohle je brutální ostuda co tam předvádíš . To jsou konstrukční skvosty .

http://www.cncstavebice.estranky.cz/fot ... eno-2.2kw/" onclick="window.open(this.href);return false;
milan584

22. 8. 2016, 4:50

marcar píše:Dobrej
Kdo by měl zájem o cnc frézku postavenou na míru sna obrábění hlíníku.
Stroj,který umí opravdu obrábět.
Vřeteno 2,2 kw vodou chlazený,posuvný stůl a pevný portál.
Můžu se zkusit zeptat proč ta "železná svařovaná konstrukce" ( http://www.cncstavebice.estranky.cz/fot ... 000x100mm/" onclick="window.open(this.href);return false; ) je ve skutečnosti sešroubovaná z hliníkových profilů?
viz foto: http://www.cncstavebice.estranky.cz/img ... g_0162.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
marcar

22. 8. 2016, 5:47

Dobrý den přeji konstrukce frezky na fotce je opravdu z Alu profilu ale pevnost a nosnost této konstrukce je velmi dobraProfily jsou nakrájené na desetinu mm a hlavně v pravém úhlu což značně usnadňuje montáž a seřízení celé frezky.
Stojan pod frezku je z ocelových profilů 40x40 a je do nej vsazeno pc měnič v boxu řízení a jednotka.
Mašinka zvládá frézování bez vibrací a podobných problémů.Je osazená kuličkovými srouby průměr 25 mm
Stoupání 5/10 mm na otáčku.
Mašinka je v reklamce mého kolegy v Praze.
Teď stavím masinku na barevné kovy a konstrukční oceli.
Je to zatím na Puly cesty,ale pokud by jste měl bližší zájem rozumě popovídat tak se ke mě rozjeďte.
Moc děkuji za váš čas.
marcar

22. 8. 2016, 6:06

Pavka píše:http://www.cncstavebice.estranky.cz
Pokud to jsou tvoje stránky, tak tady máme dalšího pupáka.
Nevím co znamená pupáka,ale asi je to moc ošklivý a hanlivý.
Kolega říkal,ze si mám dávat pozor na všechny tkzv.profiky.
Měj se přeji ti hezký den.
t256

22. 8. 2016, 6:40

marcar píše: Nevím co znamená pupáka,ale asi je to moc ošklivý a hanlivý...
Cos napsal se dotycnemu asi moc libit nebude :-)
http://www.c-n-c.cz/memberlist.php?mode ... ofile&u=45" onclick="window.open(this.href);return false;
marcar

22. 8. 2016, 6:50

Ani mě netrápí co jsem mu napsal,jsou to řeči o ničem.
Místo aby jsme si pomáhali a snažili se zdokonalit,tak se tu hadame,jak baby na rynku.
K tomu opravdu není co dodat a rozumný lidí si to preberou.Ty ostatní pokud mne neurazeji mi také nevadí.
Mějte se všichni fajn a nenechte se od své práce zdržovat a odradit.
Hezké den všem.
RaS

22. 8. 2016, 8:56

já kdybych něco prezentoval tak bych dal třeba video z obrábění, to řekne víc než tisíce slov..

mě by třeba zajímalo jak taková konstrukce zvládá ocel a hliník.. mimochodem absence jakýchkoliv krytů, a návrh takový, že všechny špony půjdou na vedení/šrouby, umístění energořetězů přímo v pracovním prostoru je nejlepší cesta k brzké reklamaci..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
stihacka
Kontaktovat uživatele:

22. 8. 2016, 10:46

Jak na to tak koukam, tak ten energoretez je na stole proto, aby samotna masinka dokazala provest sebevrazdu...
prichy

22. 8. 2016, 4:13

marcar píše:Ani mě netrápí co jsem mu napsal,jsou to řeči o ničem.
Místo aby jsme si pomáhali a snažili se zdokonalit,tak se tu hadame,jak baby na rynku.
K tomu opravdu není co dodat a rozumný lidí si to preberou.Ty ostatní pokud mne neurazeji mi také nevadí.
Mějte se všichni fajn a nenechte se od své práce zdržovat a odradit.
Hezké den všem.

Však Ti všichni pomáhají, jen ty neslyšíš.....
Prichy
Odpovědět

Zpět na „Prodej“