Cnc řídící jednotka stavěná na míru odzkoušená

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Engineer
Kontaktovat uživatele:

2. 9. 2016, 9:32

No možná je to zdobený diamantama.... a nebo je k tomu zlatej přívěšek s logem autora :lol:
Chápu, že udělat jednotku (krabice, otvory, osazení prvků, drátování, atd.) není práce na hodinu, ale tím spíš bych do takovýho produktu nepoužil tu nejlevnější, průserama, profláknutou čínskou kartu, abych to zazdil. :wink:
Jak máte vyřešenu záruku a servis na takový skvost?
Mad_BOXs

2. 9. 2016, 9:43

Dobrá tedy, dejme tomu, že mám zájem.

Potřebná dokumentace je tedy v ceně
1/ výrobní štítek rozvaděče s prohlášením o shodě
2/ revize a protokol z měření EMC, je to kusová výroba (v plastové skříni tomu moc nevěřím)
3/ daňový doklad je samozřejmostí
4/ záruční podmínky a doba záruky

Je toto vše k dispozici pro prodej elekrtotechnického zařízení?
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Marcel Racek

2. 9. 2016, 11:45

Nechte ho
každý si musí natlouct hubu vlastním originálním způsobem
marcar

2. 9. 2016, 9:23

Dobrý večer přeji.
Tak naposledy.
Myslím,že jsem ve svém posledním příspěvku vše dostatečně vysvětlil,aby to pochopil každý.
To,že pomáhat si je zcela normální věc,tak asi jen pro mne.
Nenechám se urážet,to by asi nikdo.
Přeji hezký večer,a hlavně se držte technických věcí a ne blbostí,kdo co, a jak.
PS:ta řídící jednotka funguje opravdu jak má a neruší,jak psal jeden kolega,
mám ji připojenou ke stroji a frézuji hliníkové komponenty na moje mašinky.
Tak nevím co řešíte.
Mějte se.
Marcar
Přílohy
křížový stůl 011.jpg
t256

2. 9. 2016, 10:28

Mozna jsem natvrdly, ale ja z tveho vysvetleni nevim vubec nic. Je v cene i PC? S licencemi na SW? Jsi platce DPH? Vystavis vubec doklad? Existuje dokumentace? Proc ji sem nedas? atd... atd...
Ja z tve nabidky vyctu, ze prodavas plastovou krabici ve ktere je buhvico.

Na mne osobne to dela dojem, ze jedine cemu chces pomahat je vlastni penezenka.
marcar

3. 9. 2016, 8:32

Omlouvám se,ale už je to prodané a další dva zájemci čekají na novou.
Doporučuji si to zakoupit na ebay,mají hezčí design.
To je asi to co potřebujete,jest-li to funguje je podružné,zaruka tam asi také je,doba dodání 4-6 týdnů.Anglicko-čínský návod samozřejmostí a čínan vám dodá prohlášení o shodě na co si jen pomyslíte.
http://www.ebay.com/itm/4-Axis-CNC-Engr ... Sw4hdXIW1z" onclick="window.open(this.href);return false;
Další eventualita je nechat si jí postavit od renovované firmy,ale tam jste cenově od 25000kč do 50000kč,dle dodavatele např.systém Comets český dodavatel cnc strojů a řídící techniky.
http://www.comets.cz/CNC.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Další eventualita je,postavitt si jednotku sám,ale upozornuji,že mě to stálo moc a moc času a energie,aby fungovala a to mám kolem sebe pár dobrých rádců a už se nějaky pátek vrtám v cnc strojích a jejich elektronice,samozřejmě řízených systémem Mach 3.
Více nemohu pomoci ani vám,ani své peněžence.
S pozdravem a přáním .aby jste dobře pochodil.
Marcar
t256

3. 9. 2016, 9:29

Odpovidas na vsechno mozne, jen ne na to co jsem se ptal. Se nediv ze si z tebe vsichni delaji legraci. Tvuj styl mi to teleshoping, co nejvic mlzit, vychvalovat, tisice prodanych jednotek, dekovnych dopisu... :-)
Mad_BOXs

3. 9. 2016, 10:30

marcar píše:Omlouvám se,ale už je to prodané a další dva zájemci čekají na novou.
Doporučuji si to zakoupit na ebay,mají hezčí design.
To je asi to co potřebujete,jest-li to funguje je podružné,zaruka tam asi také je,doba dodání 4-6 týdnů.Anglicko-čínský návod samozřejmostí a čínan vám dodá prohlášení o shodě na co si jen pomyslíte.
http://www.ebay.com/itm/4-Axis-CNC-Engr ... Sw4hdXIW1z" onclick="window.open(this.href);return false;
Další eventualita je nechat si jí postavit od renovované firmy,ale tam jste cenově od 25000kč do 50000kč,dle dodavatele např.systém Comets český dodavatel cnc strojů a řídící techniky.
http://www.comets.cz/CNC.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Další eventualita je,postavitt si jednotku sám,ale upozornuji,že mě to stálo moc a moc času a energie,aby fungovala a to mám kolem sebe pár dobrých rádců a už se nějaky pátek vrtám v cnc strojích a jejich elektronice,samozřejmě řízených systémem Mach 3.
Více nemohu pomoci ani vám,ani své peněžence.
S pozdravem a přáním .aby jste dobře pochodil.
Marcar
Ty jsi jenom nepochopil to, že se ti říkáme, že se řítíš do průs.ru. Jedna škodní událost, nebo naštvaný odběratel a následné šetření od nadřízených orgánů. (ITI. ČOI.......)
Následuje zahájení řízení a máš vystaráno do konce života. Sežeň si nějaké informace ohledně el. zařízení jako výrobce - živnostník a možná se zastydíš nad svými výroky zde.
Proč mají renomované firmy takové ceny? Ono to totiž něco stojí, aby mohli klidně spát a měli OK všechny náležitosti, co by výrobci.
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zverodoktor

3. 9. 2016, 2:52

Chlapi a teraz ruku na srdce... Keby to predával za 1200 tiež by vás tak veľmi iritovalo, či má prehlásenie o zhode, dokumentáciu a registračnú kasu???
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 9. 2016, 3:03

Jo jde vpodstate o to ze cena neodpovida kvalite a jeste plus ta arogance a ty reci
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Pepa z depa

3. 9. 2016, 4:31

.. nechci tě urazit, ale možná bys mohl připustit, že ty a tvoji rádci nejste nejchytřejší na světě a uznat určité zkušenosti lidí zde na tomto fóru, tyhle věci (konkrétně použitou desku) tu chlapi řešili 100x a spolehlivost Machu jakbysmet, obtěžoval jsi se o této problematice tady něco nastudovat? Nebo se jen budeš bít v prsa, na modelářským fóru ti to možná zblajznou, tady ne.
Měj se dobře a ber to jen jako nakopnutí správným směrem Pepa
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
slezak77

3. 9. 2016, 10:11

Ale tohle dostalo i mne:

"Další eventualita je,postavitt si jednotku sám,ale upozornuji,že mě to stálo moc a moc času a energie,aby fungovala"

Já tu desku mám doma a připojit ji k LPT a k ní nějaký ten koncák mne stálo taky mnoho usílí, asi hodinu bez piva. usílí mne stálo kdzž jsem si jako truhlář stavěl drivery z L297, o tom by tady teprve mohli někteří vyprávět :D
Mach jsem nakonec taky nastavil, zase za pomoci zde, to je jasné, a neměl jsem s ním problém. Je chtě poznat nové věci jsem zcela neznalý zusil Linuxcnc. Mluvilo tona mne anglicy( do Mach je česý screen zde na foru) a byl jsem v pasti. Ja nědo mi napsal "dej do terminálu..." ta jsem ho chtěl poslat někam, bo letiště doma nemám. A dnes? LinuxCNC. Dál už jen ten Gravos, ale to zatím ????
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

4. 9. 2016, 9:28

Ono jde jeste o jednu vec
Jestli tady takoveto prodejce vubec nekdo chce
Podle reakci spis nechce.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Josef
Sponzor fora

4. 9. 2016, 10:06

2kutil_tim:
taky výběr z pravidel:
"Smysluplný, vstručný popis zboží.
Doporučená je kvalitní čitelná fotografie."

No, nevím, jak to vlastně četl inzerující a po dotazech neuvedl, co, že to vlastně prodává.
Jak si přebereš např. to, že prodám auto, motor Zetec 1,6 16v, 5 míst, kufr, náhradní sada kol a nový výfuk, normálně to jezdí na benzín - to vše za 15 000,-kč
Pepa z depa

4. 9. 2016, 10:54

.. dobrej Flame :D .. kutil_tim i ty sem píšeš a nekupuješ, tak jsi sám proti pravidlům, potichu si doma vynadej :mrgreen: :mrgreen:
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“