Cnc řídící jednotka stavěná na míru odzkoušená

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
lubbez

4. 9. 2016, 11:20

Musím říct, že ze začátku jsem se docela bavil. Panáček trochu zamachroval, trochu přestřelil cenu a dostal po právu za uši. Diskuze ale trochu opouští pravidla tohoto fóra a stává se z ní flame. Ruku na srdce, kdo z vás má na své výrobky to slavné EMC a každou modofikaci si nechává znovu recertifikovat? Kde máte prohlášení o shodě na MESA kartu z Ameriky? Docela přesně vím, o čem mluvím. Na EZU jsem byl opravdu častým hostem a o penězích co jsem zaplatil nebudu mluvit, ale bylo to dost set tisíc. Jen pro informaci EMC na kartu do počítače je tak 20 tisíc + skoro jistota, že alepoň jednu zničí. Pokud nakoupil všechny věci s účtem a z EU, pokud má vyhlášku 50 par. 8 a samozřejmě živnostenskej list může bez problémů to své zařízení legálně prodat dál. Zrovna tak ale může kupujícímu říct, že zařízení není nové, ale je plně funkční a už k tomu nemusí mít vůbec nic a kromě skrytých vad a dalších vejmrdů za nic neručí. Stačí na to slušná smlouva podle OZ. :-)
pavlaxy

4. 9. 2016, 4:56

Tak jsem se prokousala až sem a stále čekám na foto co je v bedýnce ukryto a jak je to hezky vydrátováno :( :(
možná příště ...
:D :P
marcar

4. 9. 2016, 5:21

Omlouvám se slečno Pavlaxy,ale skoro se bojím nějaké foto,at už čehokoliv.
Lidé se mi tu posmívají,tak se nedivte.
Na nikoho nedělám dlouhé nosy a snažím se sedět na zemi.
Pro info,je v krabici jistič pro spinaný zdroj,zdroj pro napájení řídící desky a vývodky pro připojení krokových motorů.
Dnes jsem s tím opět frézoval hliníkové komponenty.
Pro ovládání hobby cnc to podle mne stačí.
Podle ostatních asi né.Prý je to šílená čínská deska,ale v tom to je pokusit se z obyčejného a zatracovaného komponentu vytěžit maximum,tak aby to fungovalo.
Vím,že existují daleko lepší desky a řízení pomocí samostatných driverů a připojení usb konektorem.
Tu už také stavím,ale pro servo motory a řízení dotykovým monitorem.
Vše mi trvá sice déle,ale já mám čas a také cena je jiná.
S pozdravem Marcar
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

4. 9. 2016, 5:33

Nikdo by se do tebe nenavazel kdyby ty inzeraty a prispevky byli normalni.
Jenze ono to bylo neco jako toto jen trochu slabsi odvar: https://stroje.bazos.cz/inzerat/6485288 ... nstvim.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Lidi tady nejsou neznali takze hned prokoukli tve konstrukce a pochopili ze ten tvuj popis neodpovida realite ale spis pokusu z nejakyho hejla vyrazit co nejvic prachu. Kdyby to byla reakce jednoho cloveka ale zapusobilo to stejne na celou radu lidi. Tak ti proste jasne dali najevo ze tu ze sebe blbce delat nenechame.
Kdyby sis to tu prosel predtim nez jsi zacal psat tak bys na to sam prisel ze s timhle nepochodis.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

4. 9. 2016, 5:55

Nevím chlapci jak je to jinde, ale koupil jsem tento týden Coreldraw home- strudent, kde se jasně píše: Nelze reklamovat z pochopitelných důvodů. Tudíž jsem přesvědčený, že ani Mach 3 od p. Dudáše ze Slovenska se nedá prodat i když je licencovaný. Pokud ano, nabízím Cut 2D, cut 3D Coreldraw student Autocad 2004 a jiné licencované programy.
pavlaxy

4. 9. 2016, 7:09

Tak se nebojte a šup sem s fotkou :D
Ta tu měla být na začátku , pěkně otevřená krabice ....
...takhle si všichni myslí že kupují zajíce v pytli ,a šídlo v pytli neutajíš ...
:D :P
filla
Kontaktovat uživatele:

4. 9. 2016, 8:04

Baxi.bax píše:Nevím chlapci jak je to jinde, ale koupil jsem tento týden Coreldraw home- strudent, kde se jasně píše: Nelze reklamovat z pochopitelných důvodů. Tudíž jsem přesvědčený, že ani Mach 3 od p. Dudáše ze Slovenska se nedá prodat i když je licencovaný. Pokud ano, nabízím Cut 2D, cut 3D Coreldraw student Autocad 2004 a jiné licencované programy.
v EU je preprodej licence legalni https://softfair.cz/content/11-preprode ... ch-licenci" onclick="window.open(this.href);return false;
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Odpovědět

Zpět na „Prodej“