Vyrobení drobného dílu
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Zdravím dokázal by mi někdo vyrobit tuto součásku, materiál ocel.
- Přílohy
-
- Soucastka1.pdf
- (326.69 KiB) Staženo 525 x
Asi by to chtělo trochu upravit výkres a upřesnit tolerance protože třeba rozměr 4,498 je v té toleranci neskutečně drahý a skoro nevyrobitelný , kdyby to bylo 4,49 bylo by to levnější a když to bude 4,5 tak je to docela normální rozměr .Pokud je potřeba nějaký tolerovaný rozměr je potřeba toleranci doplnit,to platí ke všem mírám.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
to je krásnej opruz, to se výrobci jen pohrnou..
ještě ti tam chyběj tolerance, takhle ty mikrony co máš ve výkrese nezaplatíš

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ale (16,2-3,65)/2 se přece rovná 6,275...
Nehledě na to, že ta kóta 4,498 je dle mého skromného názoru tentýž rozměr, který je na jiném pohledu okótován 4,5.
No, kdyby se mi opravdu chtělo, tak bych to možná dokázal.
Jako největší problém bych viděl ten vnitřní kout 110°, protože na ten nemám frézu.
EDIT: Omlouvám se, ten vnitřní úhel jsem spočítal úplně špatně.
I tak platí, že frézu 70° nemám.
Nehledě na to, že ta kóta 4,498 je dle mého skromného názoru tentýž rozměr, který je na jiném pohledu okótován 4,5.
No, kdyby se mi opravdu chtělo, tak bych to možná dokázal.
Jako největší problém bych viděl ten vnitřní kout 110°, protože na ten nemám frézu.
EDIT: Omlouvám se, ten vnitřní úhel jsem spočítal úplně špatně.
I tak platí, že frézu 70° nemám.
Naposledy upravil(a) Habešan dne 7. 9. 2016, 4:54, celkem upraveno 1 x.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Pořád se něco nového učím, ať koukám jak koukám, tak onen "vnitřní kout" vidím pořád jen 70°Habešan píše:.......Jako největší problém bych viděl ten vnitřní kout 110°, protože na ten nemám frézu.

Tedy vyrobitelný stopkovou frézou 70°na jeden zátah a na dva pak, 65°, 60°, 55°, a ještě možná 50° frézou dle použitého průměru

jinak je to přesně jak píše bobík, pokud v tom někdo není vzdělán, tak si ty chlupatý rozměry ani neuvědomí
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění