Zdravím Vás,
som tu nový súputníci. Chcel by som sa na úvod opýtať, čo si myslíte o stroji výrobcu MICM, či Arad, SN 400 a celkovo o rumunských mašinách. Mám možnosť si jeden kúpiť za myslím slušné peniaze, stroj má minimálne opotrebenie, naozaj zachovalý. No je to Rumun a tých u nás veľa nie je. Chcel by som sa s niekým spojiť, kto má s takouto mašinou niečo dočinenia a či by mi vedel čo to prezradiť.
Ďakujem.
Sustruh Arad SN 400
Předmět: Arad SN400, Stanko 1K62
almac píše:tos´udělal dobře, soustruh je král obráběcích strojů. Blahopřeju a vítám. A.petr j píše: ...dnes jsem se stal majitelem soustruhu SN 400...
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
na rumuny a bulhary (soustruhy) se všeobecně nadává, v práci máme C11B (bulharský) a spokojenost, má už něco za sebou, ale stále dobře slouží. Spíše za tím nadáváním vidím zvrácený pocit vlastenectví, že všechno odsud (ČR) je nejlepší (není). Svým umem lézt všem okolo nás do pr.ele jsme se za několik posledních desetiletí dostali akorát tak do Ruska a do průměru.
Pokud je soustruh neopotřebovaný a za rozumnou cenu, neváhej, protože do konce Tvého života už ho nestrhneš, nikdo u něj nebude stát 8h na tři směny, aby byl za 5 let pryč. A.
Pokud je soustruh neopotřebovaný a za rozumnou cenu, neváhej, protože do konce Tvého života už ho nestrhneš, nikdo u něj nebude stát 8h na tři směny, aby byl za 5 let pryč. A.
SN 20, SM 16 B, FN 25