http://www.aukro.cz/item552211186_sada_ ... merek.html
myslíte že se na toto může někdo ozvat
Moderátor: sysel
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
No co, našel si na netu ceny a nahodil 70 % ceny nové sady 
Já jsem je sehnal v devadesátém druhém v bazaru jako "tyčinky" a protože jsem si vzal všechny tak jsem dostal množstevní slevu
, stály mě pětikilo nebo tak nějak.
Já jsem je sehnal v devadesátém druhém v bazaru jako "tyčinky" a protože jsem si vzal všechny tak jsem dostal množstevní slevu
Aleš Procháska
Mít nějaký přebytečný peníze, tak bych se třeba i nechal zlákat...
Ale jelikož mám sadu dutinoměru od 3 do 15 tak by mi stačil rozsah do 3mm. Nicméně nepředpokládám, že to za tuhle cenu prodá....
Když už to píšu, poradí někdo čím měřit menší půměry (stačí od 1,5mm do 3mm)
-
Jiří Pavlík
V devadesátých letech při výprodejích se dalo sehnat lecos. Já tehdy nakoupil spousty vrtáků 5 - 10 Kč za celá balení, hlavičky do vrtaček za pakatel a spousty šroubků a matiček. Dělám modelařinu a tak jsem kupoval po kilových baleních průměry od 1,5 mm do 5 mm v různých délkách, včetně červíků, klínků apod. Dneska se prodává v různých modelářských prodejnách šroubek za 1 - 2 Kč kus.
Neni to pro obyčejneho smrtelníka moc velký rozlišení?
Já bych chtěl vidět ksicht toho člověka kteremu by se ty měrky náhodou vysypaly z tý kazety.Po jedný je měřit a stejně naměřit prd protože by to bylo pomlácený.
Já bych chtěl vidět ksicht toho člověka kteremu by se ty měrky náhodou vysypaly z tý kazety.Po jedný je měřit a stejně naměřit prd protože by to bylo pomlácený.
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Průměr je tam samozřejmě vygravírovaný nebo vypálený lejzremGustavson píše:Neni to pro obyčejneho smrtelníka moc velký rozlišení?
Aleš Procháska