AMARON PODVODNÍCI !!! Dohlédnutí na nakládku Brno

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
martasg1
Sponzor fora

5. 10. 2016, 11:29

EDIT:

Amaron fuj hnus nikdy více...! ten jednatel němec je *cenzurováno* a ta jeho českoněmecká *cenzurováno* co mu *cenzurováno* taky...

Způsobily mi vědomě ztrátu 6 tisíc Kč, brusku když jsem jim jí vyzkoušel alspoň zapnout teď zdražily je znova v inzerci a vesele si lžou dál...

Členové týmu AMARON mají tak pokřivenou auru že to snad ani víc nejde... :twisted:

EDIT: cenzuroval jsem sám výrazy, které by porušovaly pravidla a dobré mravy :)

Ahoj sháním někoho kdo by dohlídl 30 minut na nakládku jedné CNC brusky 1300kg, elektroskříně a ovládacího terminálu.

Má představa:
- pošlu fotky toho co se má naložit
- dám hodinu v kolil tam máš být
- dohlídneš že se to dá do vozu
- dohlídneš že to přikurotovali za nosné části a ne za plechy nebo vřeteno
- potvrdíš do telefonu vše OK
- poděkuju a zaplatím...

Termín tento pátek 6.10.2016

Jsem z Ústí nad Labem a už jsem stroj prohlédl a nafotil - do Brna už se nedostanu.
Firma jsou z mého pohledu nespolehliví překupníci a chci mít jistotu že stroj dorazí komplet a nepoškozený.
Naposledy upravil(a) martasg1 dne 10. 10. 2016, 1:14, celkem upraveno 4 x.
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík :)
filla
Kontaktovat uživatele:

5. 10. 2016, 12:49

zalezi, jak to mas s prekupnikem domluveny, jestli ti to doma slozi a zprovozni, ( zaloha-doplatek) tak to neres, pokud jsi jen koupil zelezo v hale, tak si stejne do toho urcite nenechaji kecat a jediny co muzes mit je video a fotky z nakladky, pokud to ovsem dovoli, ja jsem do vecera v praci, tak se mnou nepocitej
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
martasg1
Sponzor fora

5. 10. 2016, 12:51

Děkuji za přínosný příspěvek :) ale je to přesně tak jak píšu... dotyčný se dostane k nakládce a zkontroluje to... žádný problém.

Má někdo čas?
coroner

5. 10. 2016, 6:43

Jestli je to to, co si myslím, že to je, tak to nemá 1300kg, ale 1800kg, což je celkem jedno. Co je horší je, že tam nemají ještěrku, ale jen jeřáb, takže šoupnout to do auta nebude jen tak, pokud teda nebude mít hyraulické čelo a paleťák. Snad to ten německy mluvící týpek na jeřábu dá :lol: Na hák to bude věšet za popruhy protažené pod bruskou a dá tam balanční popruhy, takže tady poškození moc nehrozí, panel se dá odnést v ruce a elektroskříň na jeřábu naležato na dvou popruzích taky bez problémů.
Sebou určitě stavitelnej klíč, aby šly povolit ty originální úchytné šrouby. Ten já bohužel neměl. Jinak to fakt není za co přikurtovat kromě těch plechů nebo vřetene.
To jé jen tak, abys se mnou taky nepočítal.

P.S. Jak se pozná nespolehlivej překupník od spolehlivýho překupníka? Prostě koupili balík strojů a co nedokázali oživit prodali pod cenou komponent. A jsou to jen obchodníci, strojům tam nikdo nerozumí ani trochu.
martasg1
Sponzor fora

5. 10. 2016, 7:12

Ty jsi se byl na to také podívat? :)
Nebo jsi si odvezl tu první brusku?
coroner

5. 10. 2016, 7:18

Kdyby první, poslední jsem byl:
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=23&t=7681&start=225" onclick="window.open(this.href);return false;
proto mi ti prodejci přišli celkem solidn, protože jsem se je snažil motivovat, tak jak nejlépe se překupníci motivovat dají, aby mi naložili kompletní (rozuměj tedy ten tvůj) rozvaděč a pak si to řešili jak chtějí, ale doopravdy dodrželi, že to co je rezervováno je svaté.
martasg1
Sponzor fora

5. 10. 2016, 7:31

Byl jsi první a odvezl jsis kotouč s vyvažovákem z mnou rezervované brusky... :) grrrr

Ty další dvě brusky tam byly ještě včera - jedna s Mefi a jedna s něčím jiným. Respektive tam po mě zbyla jenom jedna na prodej, ale ta už asi také má kupce protože inzerát smázli z bazose.

Jestli máš orovnávač tak jsi na tom líp než já.
martasg1
Sponzor fora

5. 10. 2016, 7:39

coroner píše:Kdyby první, poslední jsem byl:
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=23&t=7681&start=225" onclick="window.open(this.href);return false;
proto mi ti prodejci přišli celkem solidn, protože jsem se je snažil motivovat, tak jak nejlépe se překupníci motivovat dají, aby mi naložili kompletní (rozuměj tedy ten tvůj) rozvaděč a pak si to řešili jak chtějí, ale doopravdy dodrželi, že to co je rezervováno je svaté.
Takže ty dvě brusky - ta tvoje a ta mnou rezervovaná měly totožný systém? Včera jsem na ten rozvaděč koukal a zdál se být kompletní, snad až na jeden jistič. Nebo se pletu?

Ta třetí bruska měla jiný systém to by pak nepasovalo na serva.
Já teda doufám že máš doma rozvaděč s odpovídajícími drivery k servům a pravítkům a že to co tam zůstalo je taky kompatibilní.
Docela mě děsíš...
coroner

5. 10. 2016, 8:01

Tak kotouč s přírubou jsem určitě neodvezl, respektive odvezl bych, kdyby nějaký byl. Asi to tam kanibalizuje ještě někdo další :cry:
Němec říkal, že to tam není nijak hlídaný a každej se tam může dostat a kuchnout co se hodí.
Přírubu jsem chtěl aspoň nějakou jako vzor. Byla mi ukázána bedna kotoučů a přírub ať si vyberu - bohužel z jiných brusek - nekompatibilní. Jo v tom tvém rozvaděči chyběl nějaký stykač někde uprostřed. Z mého si někdo pujčil (vytrhl a vystříhal) ovládání magmetu včetně svorkovnice, která nebyla jen k němu a u toho nějaké jističe. Naštěstí zbytek zůstal.

Ta druhá - tvoje bruska měla na stole také namontovanej orovnávač, jen si z něj někdo vypůjčil diamanty.
martasg1
Sponzor fora

5. 10. 2016, 9:47

Tak lžou jak se jim to hodí... němec řekl že kotouč z té brusky si odmontoval ten co si bral v pondělí první brusku.
TAky mě přivedl k bedně rozbitejch kotoučů, asi nějakej folklor :)
Orovnávač už tam nebyl.
Je to pakáž... firma která si neumí pohlídat sklad je směšná.
martasg1
Sponzor fora

6. 10. 2016, 2:38

coroner píše:Jestli je to to, co si myslím, že to je, tak to nemá 1300kg, ale 1800kg, což je celkem jedno.
Tak jsem zjistil, že to celkem jedno není... objednal jsem dopravu 1300kg protože prodejce uváděl váhu 1150kg.

Dneska jsem volal řidiči jak je dimenzovanej a on že 1350kg :) taky dobrý...

No a teď rychle hledám na netu co je skutečnost... zda 1150 / 1380 / 1850 kg????

Tohle se veze:
https://www.sbazar.cz/pouzitestroje0/de ... tos-brh-20" onclick="window.open(this.href);return false;

Tohle jsem dohledal:
http://www.opravybrusek.cz/stroje/BPH200/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fermatmachinery.com/pouzite- ... cs-161467/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tak jestli to někomu dneska dobře pálí (mě teda už vůbec :)) tak jestli by byl schopen identifikovat podle fotek stroj a říci k čemu se to spíš přiklání - zda 1380kg verze nebo 1800kg verze?

Jinak je to trochu vybrakovaný tak to bude o pár kg lehčí, ale nevím nevím.

Jinak musím zrušit dopravu.
coroner

6. 10. 2016, 7:26

Mám odtahovku s užitečnou hmotností 1500kg oficiál. Když se naloží víc jak 1600kg jde vzadu na dorazy per. No a na dorazy šla už když se naložila bruska - samotná bez rozvaděče. Takže asi tak.
capumpor

6. 10. 2016, 9:12

Věř tomu, že to je ta 1800kg. Ta druhá je Podhajský. Nemyslím si, že ty díly co tam chybějí tu váhu nějak výrazně posunou dolu. To spíš musíš ještě připočítat tu almárku a ovládací panýlek.
Zejtra sice v Brně jsem, ale čas mít nebudu. Takže to ti je úplně k ničemu :-)
Sběratel strojů :-)
elbarto

7. 10. 2016, 9:06

V Brne ti nepomuzu, ale chtel bych podporit tento napad !! Casto je moznost koupit neco na druhem konci republiky, kde vyjde doprava vice nez vlastni vec. Stav obcas neodpovida realite, cesta zbytecna. Pokud by byl nejaky seznam lidi podle kraju asi by to vsem hodne pomohlo. Pochopitelne se jedna o beznou kontrolu, kupujici potom nesmi delat sceny, ze po zmereni mikrometrem, je neco jinak. Penize predem na ucet.

Na offroad foru to funguje podobne a dobre. Vsichni mame v autech seznam lidi co dobrovolne pomahaji. Vzdy to je s poznamkou zda uplne zadarmo, za palivo ci komercne. Proste zapadnu v lese v lese vyndam seznam a volam.
Osobne jsem byl na cizim pozemku lomu s ulomenym kolem dost v panice a tohle me zachranilo. Opravdu to funguje. At jen nekecam v ramci Prahy a okoli s tim nemam problem. Ted se vracim k tematu stroju, ne aut :-)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

7. 10. 2016, 1:02

ta sekce tu je viz provozni vlakna hned z vrchu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Odpovědět

Zpět na „Nákup“