nové frézy d 3,4,5,6

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
smc-metal@seznam.cz

4. 10. 2016, 1:37

Prodám nové frézy o průměrech 3,4,5,6. Převážně PRECITOOL.
Cena :200,-/ks
Možnost prodeje po více kusech.
Přílohy
14555558_1305561596122129_506956243_n.jpg
Naposledy upravil(a) smc-metal@seznam.cz dne 5. 10. 2016, 9:31, celkem upraveno 4 x.
filla
Kontaktovat uživatele:

4. 10. 2016, 2:02

jake, papirove, drevene, plastove, sklenene?
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
pavlaxy

4. 10. 2016, 6:27

...no třeba jsou zmizelé a tak sem ani fotku krabičky nedá ...
:D :P
reta

4. 10. 2016, 6:48

Něco bych možná koupil co je to zač?
pavlaxy

4. 10. 2016, 9:16

..něco by možná koupili i jiní ,
ale ...
máme tu pravidla a ony se nečtou - stejně jako inzeráty nadřízeného ve Švejkovi ... :mrgreen:
markus

4. 10. 2016, 10:13

Za mě mohu prodejce doporučit- kupoval jsem od něj tk 5tky a 4ky frézy a spokojenost.
Jen ten popis s fotkou chybí :cry:
smc-metal@seznam.cz

5. 10. 2016, 7:41

Omlouvám se,jsem tu poprvé,nicméně fotografie do popisku dodám. Četla jsem,že fotografie je doporučená, ale je zakázané zesměšňovat prodejce:-) Kdyby měl kdokoliv nějaký dotaz,ráda zodpovím. Hezký den.
Přílohy
14569846_1305428562802099_1597387753_n.jpg
bronek999

5. 10. 2016, 9:15

Predavas frezy alebo krabicky? Naozaj ich chces predat?
smc-metal@seznam.cz

5. 10. 2016, 9:22

Proto je napsáno,více informací na email. Pokud by jste měl zájem,určitě bych Vám nafotila,co je třeba. Pokud zájem nemáte,nerozumím tomuhle bombardování neustálýma připomínkama. Mám jich na skladě kolem 400 ks,převážně PRECITOOL,ale i jiné značky a různé délky,proto je tam uvedený email,na kterém jsem ochotna vše nafotit a zodpovědět - dle konkrétního požadavku.
Přílohy
14555558_1305561596122129_506956243_n.jpg
Francotirador

5. 10. 2016, 10:14

smc-metal@seznam.cz píše:… Pokud by jste měl zájem,určitě bych Vám nafotila,co je třeba. Pokud zájem nemáte,nerozumím tomuhle bombardování neustálýma připomínkama. …
Je třeba tuto sekci fóra chápat jako bazar. Inzerují se konkrétní věci, které se někomu nehodí a další by je mohl využít.
Jak mám vědět, že se mi něco z vaší nabídky hodí (nebo předpokládat, že bych mohl v budoucnu potřebovat), když nevím co je mi nabízeno.
Například já mám zájem o 2 ks frézy Ø 6. Pošlete mi prosím do SZ nabídku se specifikací. Děkuji
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
pavlaxy

5. 10. 2016, 5:59

Francotirador píše:
smc-metal@seznam.cz píše:… Pokud by jste měl zájem,určitě bych Vám nafotila,co je třeba. Pokud zájem nemáte,nerozumím tomuhle bombardování neustálýma připomínkama. …
Je třeba tuto sekci fóra chápat jako bazar. Inzerují se konkrétní věci, které se někomu nehodí a další by je mohl využít.
Jak mám vědět, že se mi něco z vaší nabídky hodí (nebo předpokládat, že bych mohl v budoucnu potřebovat), když nevím co je mi nabízeno.
Například já mám zájem o 2 ks frézy Ø 6. Pošlete mi prosím do SZ nabídku se specifikací. Děkuji
Například já mám zájem o 2 ks frézy Ø 6. Pošlete mi prosím do SZ nabídku se specifikací.
Dál mi posím pošlet i specifikace dalších rozměrů.
Děkuji a přeji hezký den .

:D :P
P.S.: odpovídat každému zájemci to asi nebude ono ,že ...
Tedy se nezlobte ,že Vás informujeme jak se to zde dělá tak aby jsme zbytečně nepsali každý to stejné ...
....došetla jste jen k zesměšnování ,tedy četbou dále se dozvíte že:
Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne)

A na závěr Vám poradím si zadat firemní inzerci protože tohle se majiteli fora nebude vůbec líbit ....
zverodoktor

5. 10. 2016, 9:02

smc-metal@seznam.cz píše:Proto je napsáno,více informací na email. Pokud by jste měl zájem,určitě bych Vám nafotila,co je třeba. Pokud zájem nemáte,nerozumím tomuhle bombardování neustálýma připomínkama. Mám jich na skladě kolem 400 ks,převážně PRECITOOL,ale i jiné značky a různé délky,proto je tam uvedený email,na kterém jsem ochotna vše nafotit a zodpovědět - dle konkrétního požadavku.
Vôbec sa nenechajte milá dáma znechutiť, ono táto sekcia (a žiaľ nielen táto) má ešte aj tú špecifickú vlastnosť, že pár jednotlivcov pod rúškou ochrany všeobecného blaha budú do Vás vŕtať a posmeškovať inzerát o to viac, o čo menej majú záujem niečo kúpiť. A ešte sa budú tváriť, že to robia iba preto, aby sa Vám nedajbože nestalo, že nepredáte ponúkaný tovar. To je taký miestny kolorit, ktorý sa nedarí vykoreniť, nakoľko pravidlá neplatia pre každého rovnako a chýba hlavné pravidlo: Všetky off topic príspevky sa budú mazať a za určitý počet off topicov bude BAN. A bol by kľud.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
prichy

5. 10. 2016, 10:12

zverodoktor píše: Vôbec sa nenechajte milá dáma znechutiť, ono táto sekcia (a žiaľ nielen táto) má ešte aj tú špecifickú vlastnosť, že pár jednotlivcov pod rúškou ochrany všeobecného blaha budú do Vás vŕtať a posmeškovať inzerát o to viac, o čo menej majú záujem niečo kúpiť. A ešte sa budú tváriť, že to robia iba preto, aby sa Vám nedajbože nestalo, že nepredáte ponúkaný tovar. To je taký miestny kolorit, ktorý sa nedarí vykoreniť, nakoľko pravidlá neplatia pre každého rovnako a chýba hlavné pravidlo: Všetky off topic príspevky sa budú mazať a za určitý počet off topicov bude BAN. A bol by kľud.
V ČR je kolorit neudat parametry, cenu, nic, když se někdo ozve, tak rejpe......ať koupí a vypadne ne? :lol:
Prichy
Francotirador

6. 10. 2016, 10:26

Celkem briskně mi přišla fotonabídka (nebo jak to nazvat) na frézu Ø 6.
Vlastně frézy :) :) a to dokonce 4 typy - po dohledání specifikace na netu dle typových čísel z fotky, je bohužel nabídka na úplně jiné frézy než jsem měl představu koupit (ani jedna ze 4 typů se mi momentálně doma nehodí).
Ve výsledku jsem si specifikace stejně musel najít sám, ale kdyby zde visel seznam typových čísel od začátku, mohl jsem si já i paní prodávající ušetřit psaní pár řádků textu.
Musím, ale uznat, že cena je luxusní (alespoň pro ty 4 typy) v porovnání s prvními stránkami, kde jsem na specifikaci narazil.

PS. Cvičně jsem se kouknul co je ta firma zač. Jejich stránky nabízí své produkty naprosto stejnou pro nakupujícího nepřívětivou formou jako zdejší úvodní inzerát. Já nemám v plánu značku Supersprox měnit za jinou (což je majitel/ka určitě rád/a :D ) takže bych u nich stejně neobjednával - bez ohledu na to, že jsem nenašel ani ceny, ani dodací lhůty, ani objednávkový (natož potom poptávkový) formulář, vlastně jsem nenašel nic (kromě e-mailu) jak objednat.
Hlavně, že je u všeho "Při objednávce uveďte na jaký …". Přece pokud není uvedena cena, čas dodání, a zda konkrétní typ máte vůbec v portfoliu výroby, tak by tam mělo stát "V poptávce uveďte na jaký…".
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
pavlaxy

6. 10. 2016, 5:35

Tak mě nabídka nepřišla žádná .... :(
To bude asi tím ,že jsem si dovolila ...
Dostala jsem se na Black list 8)
Odpovědět

Zpět na „Prodej“