Mam vela takychto zvitkov kablov, buziriek atd.( cca 200 ks ) a neviem ako to v dielni ulozit tak aby to nezavadzalo a mal som v tom prehlad.
Jedina vec ktora ma napada je natlct na jednu stenu klince a tam to navesat. To sa mi nepaci kvoli prachu a navyse pridem o celu stenu.
Ako to mate riesene Vy?
Otazka na "káblikárov"
-
Dať ich na rúčku od lopaty a tú zavesiť pod strop alebo na stenu?
Časem jsem se dopracoval k tomu, že dávám takovéhle zbytky jednotlivě do pytlíků, na ty nalepím štítek s popisem a barevnou značkou a nastojato uložím do přepravky. Dobře se v tom pak hledá. Každé jiné řešení vždycky vedlo k zamotání do sebe.
SABLE-2015
Problem je v tom , ze napr. mam jednozilak priemer 1,5mm 100 m v ciernej farbe a to iste v modrej farbe, ale iba 5 m .
Bez pochyby patria k sebe , ale ten 10 m sa musí minut a
az potom mozem kupit dalsi balik. Takze triedti nejake zbytky a plne baliky nema zmysel.
S tou ruckou od lopaty je tiez varianta , ale ako to budeem odmotavat? Potrebujem byt flexibilny.
Asi najpraktickejsia vec , co sa aj mne pozdava je od "gnata".
Navyse mam vela viaczilovych kablov s tienenim , bez, rozne kategorie splietania a o PC kabloch ani nehovorim.
Elbarto: cievky sa tiez musia triedit a nejak skladovat. Ty by mi asi v skladovani nepomohlo.
Bez pochyby patria k sebe , ale ten 10 m sa musí minut a
az potom mozem kupit dalsi balik. Takze triedti nejake zbytky a plne baliky nema zmysel.
S tou ruckou od lopaty je tiez varianta , ale ako to budeem odmotavat? Potrebujem byt flexibilny.
Asi najpraktickejsia vec , co sa aj mne pozdava je od "gnata".
Navyse mam vela viaczilovych kablov s tienenim , bez, rozne kategorie splietania a o PC kabloch ani nehovorim.
Elbarto: cievky sa tiez musia triedit a nejak skladovat. Ty by mi asi v skladovani nepomohlo.
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Ja som toto maval tiez na "rucke od lopaty". Kazdopadne radim kazdy zmysluplnejsi kusok (viac ako 1-2m dajme tomu, ale to zavisi od cinnosti) oznacit stitkom.
Podla mna ajtak prepravke so zmesou kadejakych odrezkov sa nevyhnes, treba to ale minimalizovat.
Podla mna ajtak prepravke so zmesou kadejakych odrezkov sa nevyhnes, treba to ale minimalizovat.