Ocenění pár věcí
Mám tady nějaké věci, frezy, nějaké britove destičky apod. Rad bych to prodal někdo by to určitě využil, ale nejsem z oboru, takže vůbec netuším jakou to může mít hodnotu. Některé věci se mi ani nepovedlo dohledat na netu. Byl by někdo ochotný se kouknout kdybych dal fotky a říct aspoň orientačně za kolik prodavat? Diky
hoď to sem nebo mrkni na aukro.. běžné plátky, které krade každej jouda od soustruhu od frézy jsou po 4-500 za krabičku 10ti kusů, mnohdy i 250 aby měl soustružník co to ukradl na cigára.. (běžná cena v krámě je 9-1200) nějaké exotiky, upichováky jsou za cca dvojnásobek, jak na krámě tak na aukru (ale je jich méně) frézy záleží na typu.. rychložezka je dnes v podstatě bezcenná a tvrdokov záleží co a jak.. plátky a hlavičky opět záleží na typu.. hoď to sem a někdo ti sem ceny napíše a nebo to dej na aukro, tam se vytvoří cena od koruny sama..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU

Tyhle jsem už dal na aukro, krabičku za 400kc,jestli je to ale adekvátní cena nevím
Kdyby se někomu něco hodilo klidně hned napište co a za kolik by jste brali
Mám ty fotky asi velký ze jsou některé usekle, opravím to jak budu na pc, dávám to sem přes mobil
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Katalogová cena čtyřbřité povlakované HM frézy 4 mm (první fotka) je tak od 300 do 800 Kč, podle dalších detailů provedení (z fotky se nepozná). Ceny v katalogu jsou ale stanovené tak, aby odradily hobby zájemce (registrovaný odběratel má vždy slevu). Hobík bude hledat nejlevnější na e-shopu, průmyslový uživatel si to nekoupí, protože dva kusy jsou mu na nic. Takže asi opravdu nezbyde než najít na eBay něco podobného a podle toho určit cenu.
Aleš Procháska
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Britove desticky tak 10 - 30kc bazarova cena za kus
Nove spickove desticky stoji bezne 70 kc (kiocera a vydrzi trojnasobek WNT a podobnych)
U bazarovych se casto dela kompromis protoze neni vyber jako u novych kde si koupis povlak karbid a geometrii primo na ucel pro ktery to chces. Takze prez 30kc je to podlemne nesmysl
Nove spickove desticky stoji bezne 70 kc (kiocera a vydrzi trojnasobek WNT a podobnych)
U bazarovych se casto dela kompromis protoze neni vyber jako u novych kde si koupis povlak karbid a geometrii primo na ucel pro ktery to chces. Takze prez 30kc je to podlemne nesmysl
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)