http://stroje.hyperinzerce.cz/kovoobrab ... idka-zlin/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tohle vypadá dost zajímavě. Nevím, jestli to umí i tenhle typ, ale Sempuco umí na rozdíl třeba od známého Strigon MP 200, nebo mé Deckel GK2, kopírovat i 1:1. Resp. jedna, co mi někdo před cca 1 a 1/4 rokem nabízel, to uměla.
Jinak by mě docela zajímalo, jak prodávající dospěl k té ceně???
Pantografická frézka Sempuco
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Já sem taky na něj kukal, ovšem nedostatek místa...jinak by už stál u mě na hraní zrovna teď by se šikl
nebo dát pryč brusku n1 před go, ten červ mě vrtá pěkně hlavů...no ale zatím co přemýšlíme beztak tam je už šmelař.

no já už přemýšlel čeho bych se zbavil, abych udělal místo....když je to na aukru tak mi to ulehčilo rozhodování --tam to eště vyroste
budu dál noniuse značit v přípravku raznicama...ušetřím starosti, čas, blbý keci typu cos to zas dotáhl a kolik to stálo
(tím vůbac nemyslím svoji ženušku, která je velice tolerantní v případě stahování šrotu do baráku) ,ale mojeho tatika.

budu dál noniuse značit v přípravku raznicama...ušetřím starosti, čas, blbý keci typu cos to zas dotáhl a kolik to stálo