Ahoj,
potřeboval bych pomoc s výrobou podstavce viz. obrázek. Největší rozměry 186x142x20mm (výrobní výkres bych dodal). Jediné, co bych potřeboval je pěkný povrch na všech částech podstavce, nejlépe pěkný hladký povrch bez let dřeva apod. S volbou materiálu bych potřeboval poradit. Podstavec se bude ve finále stříkat lesklou černou barvou. Lehké začištění a stříknutí si jsem schopný udělat. Doteď jsem podstavce nechával frézovat z dřevotřísky (prac. deska kuchyňských linek) a poté kitoval, brousil, než jsem se dopracoval k uspokojivému výsledku (pro představu zde foto předešlých podstavců i s modelem: http://neon3.rajce.idnes.cz/Model_turbiny_1_10_3D_tisk/" onclick="window.open(this.href);return false;). Byl by mi prosím někdo ochotný pomoct s výrobou, bohužel časově nestíhám si s tím hrát tak, jako s předešlými, navíc přibylo osazení. Aktuálně bych potřeboval jeden kus, pokud vše vyjde, zakázka by se opakovala cca do roka po 10ks.
Kontakt na mě: Tomáš Havlan, tom.havlan@seznam.cz, 720 333 725
Předem děkuji.
Výroba podstavce pod model
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- Přílohy
-
- podstavec_186x142mm.bmp
- (1.82 MiB) Staženo 359 x
Lesklé černé lamino lesklá černá abs hrana nebo jsou i alu hrany.možnosti je dnes spousta.pokud chcete stříkat barvou tak bych to dělal s desky mdf perfektně se opracovává ele při stříkání to chce plnič nebo stříkací tmel bo ta deska hodně pije základy. to lamino vás ale přijde na zlomek ceny doporučuji navštívit ve vašem okolí nějaký velkoobchod pro stolaře aby jste vyděl co se dnes vyrábí. Hlavně nechoďte do obi hornbachu a podobně.
Materiál bych právě potřeboval poradit, jestli by někdo neměl nějaký vhodný tip. Jak bych chtěl, aby to vypadalo, jsem psal v prvním příspěvku. Ohranění nevím, jak je reálné, když je tam to osazení.Navíc bych chtěl jednolitý povrch na celém podstavci. Rozměry jsou 186x142x20mm viz. předchozí příspěvek 

- Pepa z depa
http://www.hiric-shop.cz/prah-dubovy-ro ... s/d-75762/" onclick="window.open(this.href);return false;
mají i v Bau..něco, Obi a tak.
mají i v Bau..něco, Obi a tak.
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Pokud nemáš kde, tak mám doma kus lepeného javoru ze kterého by to vyšlo, klidně ti to udělám a za poštovné pošlu. Nemohou být v tom otvoru kulaté rohy? Měl bych to snadnější, ale na tom zas nefrčí, 10min sem a tam. Pokud chceš tak pošli výkres, jsem sice na marodce, snad jen do konce týdne. I tak musím sem tam do dílny pro dřevo