Ahoj,
potřebuju co nejrychleji sehnat v lokalitě Praha 4 - Braník, popř. co nejblíže této lokalitě europaletu ve slušném stavu na alespoň 1,5t.
Díky
Europaleta na 1,5t - spěchá - VYŘEŠENO
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Paleta nema mezi spalkama zadnou pevnost. Stroj hranou prolomi prkno a zacne se kacet, vyzkouseno
Prisroubuj nahoru silnou OSB desku. Potom muzes kotvit i sroubama za montazni otvory. Podivam se ti, zda za dilnou neco lezi.

Proto jsem se ptal jestli je to na stroj nebo něco jineho.
Na stroj je to úplná blbost... přivezl jsem dvoutunovy a čtyři pětitunove stroje a vše na hranolech 100x100 v potřebné délce.
Stojí to pár kaček a dá se to používat opakovaně a lehce se hranol uskladní.
Paleta se rozláme, blbě se stroj sundavá z palety na trubky nebo kolečka a blbě se skladuje.
Jeden stroj - brusku TOS 1U 500 přivezli na paletě a je to jen komplikace, paleta je rozlámaná... už bych to nechtěl.
Zajeď si do nejbližšího truhlářství nebo firmy s dřevem.
Hlavně nejezdi do OBI nebo Baumaxu protože tam se nedoplatíš! Ceny třikrát vyšší a kvalita mizerná (vše pokroucené).
S deskou na paletě si jen přiděláváš práci a náklady.
Na stroj je to úplná blbost... přivezl jsem dvoutunovy a čtyři pětitunove stroje a vše na hranolech 100x100 v potřebné délce.
Stojí to pár kaček a dá se to používat opakovaně a lehce se hranol uskladní.
Paleta se rozláme, blbě se stroj sundavá z palety na trubky nebo kolečka a blbě se skladuje.
Jeden stroj - brusku TOS 1U 500 přivezli na paletě a je to jen komplikace, paleta je rozlámaná... už bych to nechtěl.
Zajeď si do nejbližšího truhlářství nebo firmy s dřevem.
Hlavně nejezdi do OBI nebo Baumaxu protože tam se nedoplatíš! Ceny třikrát vyšší a kvalita mizerná (vše pokroucené).
S deskou na paletě si jen přiděláváš práci a náklady.
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Brusku jsem už převezl, teď potřebuju převést šeping. Nicméně není to na přepravu, ale na složení v dílně a následnou manipulaci. Na manipulaci se mi právě palety osvědčily, protože to můžu nabrat jak podélně tak kolmo paleťákem. Já mam teď dílnu rozestavěnou a všechno mam naskládané tak aby to zabralo co nejméně místa, a ještě s tím budu muset několikrát hnout.
V nejhorším to koupím zase od člověka jako posledně za 100,-/ks. Akorát, že je to trochu z ruky.
V nejhorším to koupím zase od člověka jako posledně za 100,-/ks. Akorát, že je to trochu z ruky.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
pokud ti je někdo za 100kč prodává ta ber.. za 120 je vykupujou někde i za 150..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Díky všem. Táta už jí někde v Braníce koupil. Bohužel za 250,-, což jsem negativně komentoval, že to už by se vyplatilo sjet pro ty za 100,- a vzít třeba 3 (střešní nosič 2 pobere, další se vejde do auta), ale to teď nemá cenu řešit.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa