výroba dílu ..prosba o pomoc

Požadavky na výrobu dílů - poptávkové fórum
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
marabu

5. 11. 2016, 1:52

QNX píše:marabu: Jak to budeš vařit, tak to pokroutíš. To lepidlo ti udělá lepší službu.
RaS: Hele, já to beru právě ve vztahu k tomu čínskýmu svěráku. To je slabé místo, tak bych si nelámal hlavu s nějakým super zetkem. Když si s tím pohraje, tak na nějaké drobné žužlání mu to posloužit může.
konečně nekdo kdo mne pozitivně chce naladit ...díky za to

ps " viděl jsem lepenej kov na kov nějakou chemickou kotvou drželo to na tah i střih ale nevím jak s vybracema
Mn-80
QNX
Kontaktovat uživatele:

5. 11. 2016, 2:22

marabu: Pro tvůj účel to nemusíš řešit. Prostě použij nějakej dvousložkovej epoxid. Když bude málo hustej, tak ho podle potřeby naplníš. Ten spoj nebude nejslabší místo, který by tě omezovalo v obrábění.
marabu

5. 11. 2016, 2:25

a když už jste v náladě radit tak mi řekněte co si myslíte o převodu trapézového šrobu osy Z přez skosené ozubení ....
Obrázek
mám kola s 15 ti zuby a s 48 zuby a uvažoval jsem 48 na kliku a 15 na trapéz ...v opačném případu by to bylo asi přesnější ale přejet celej šroub bych se asi utočil .....
a na vřeteno mám 4 ložiska 2x dvoj řadé a 2x jednořadé kryté ty dvojřadé mám z vřetena nějakého zbytku soustruhu co jsem od jednoho za 200 kč dostal i z univerzálkou ....nejdřive jsem uvažoval dát tu univerzálku na tu frezku ..do ní bych upnul cokoliv a svou setrvačnistí a odstředivou by pobrala nárazy místo převodu ..aspon si to myslím ale problém by byl při naklápění ...... tak asi nějaký konus mk na sklíčidlo
Mn-80
Odpovědět

Zpět na „Potřebuji vyrobit - vypomoc pri vyrobe“