Akcie - předběžný zájem
Moderátor: sysel
sem to celé přečetl ........ podnikatelské prostředí v ČR, to je prostě lahůdka 

Stále je to nabídka prodej... pošli SZ a je tosalus píše:Už dávno to tady není "inzerce - prodej"![]()
![]()
doporučuji přesun do sekce "když nebudeš vědět kam"

Dostaneš se do seznamu a budeš mít možnost nakoupit akcie jako jeden z prvních. Neváhej - nezbyde

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Ale jo já myslím, že jeden člověk už je spokojený a vydělává o malilinko vícQNX píše:sem to celé přečetl ........ podnikatelské prostředí v ČR, to je prostě lahůdka

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to teď celé přelouskal a též mi to připadá jako sebevražda.Uz jen kolik stojí provoz ob.strojů, hlavně vercajku.O zaměstnancích se bavit asi ani nebudu..
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
Všechno je sebevraždapiskoteek píše:Taky jsem to teď celé přelouskal a též mi to připadá jako sebevražda.Uz jen kolik stojí provoz ob.strojů, hlavně vercajku.O zaměstnancích se bavit asi ani nebudu..

Když nebude zájem - jako že není a nedopadne to, tak budu ještě nějakej ten rok opravovat a vypracuju se postupně. No problemo

Konečně jsi pochopil, že do toho nikdo nepůjde. Tak opravuj dál a vypracuješ se, to není problém jak píšeš. Ale co se musí nechat, tak spisovatel jsi dobrý.martasg1 píše:Všechno je sebevraždapiskoteek píše:Taky jsem to teď celé přelouskal a též mi to připadá jako sebevražda.Uz jen kolik stojí provoz ob.strojů, hlavně vercajku.O zaměstnancích se bavit asi ani nebudu..už jen to že se člověk narodil je sebevražda - protože z toho nevyvázne živý
![]()
![]()
![]()
Když nebude zájem - jako že není a nedopadne to, tak budu ještě nějakej ten rok opravovat a vypracuju se postupně. No problemo
Ale jo, nemusíš to zahazovat, jen zvol jinou formu. Ze zaplaťte mi někdo pokus na buď všechno nebo nic. Přečti si Napoleona Hilla a z toho co se tu napsalo vytahej všechny scénáře a najdi na ně řešení.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Tak tohle je moc hezký příspěvek - děkuju. A hlavně děkuju za to jméno autora - vůbec jsem nevěděl, že existuje.DwPetr píše:Ale jo, nemusíš to zahazovat, jen zvol jinou formu. Ze zaplaťte mi někdo pokus na buď všechno nebo nic. Přečti si Napoleona Hilla a z toho co se tu napsalo vytahej všechny scénáře a najdi na ně řešení.
„Cokoliv si lidská mysl dokáže představit a čemu dokáže uvěřit, toho lze dosáhnout“ - já této větě věřil ještě než jsem ji našel wikistránce o Hillovi

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkus něco vymyslet, s vlastním produktem jde vždycky všechno líp. Patenty nejsou vždycky až tak důležité, hlavně třeba u malé firmy na lokálním trhu, kde je pro zákazníky hlavní výhoda, že vědí kdo jste, kde jste a že se vám dá zavolat a mluvit s vámi česky.martasg1 píše:Nemám patenty nemám zatím vlastní produkt.
Aleš Procháska
Pokud by tato strojírenska vize byla sepsana konkrétně a vše by bylo právně ok tak proč ne, vize jsou vize a realita je realita. Dva mega jako základ pro strojírenství je velmi málo, v čem bude tato firma schopna konkurovat např. okolním státům?
Knížku máš tady http://media0.webgarden.name/files/medi ... 20Hill.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;martasg1 píše:Tak tohle je moc hezký příspěvek - děkuju. A hlavně děkuju za to jméno autora - vůbec jsem nevěděl, že existuje.DwPetr píše:Ale jo, nemusíš to zahazovat, jen zvol jinou formu. Ze zaplaťte mi někdo pokus na buď všechno nebo nic. Přečti si Napoleona Hilla a z toho co se tu napsalo vytahej všechny scénáře a najdi na ně řešení.
„Cokoliv si lidská mysl dokáže představit a čemu dokáže uvěřit, toho lze dosáhnout“ - já této větě věřil ještě než jsem ji našel wikistránce o Hillovi
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
v kontextu novejsiho vlakna kde Marťas píše jak prodelal na seriovce 160 tis s tímto vlaknem a jinde jak všechno budou obsluhovat roboti, mi to nepřijde zas jako velký průser. Kdyby naši politici přemýšleli jako Marťas ne jako martani, tak se máme celkem ok.Nedluzili bychom biliony ale jen miliardy