Frezka FU 251
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
No buďto nechal u operátora příjem hovorů zablokovat (nevím, jestli to jde a hlavně když má podaný inzerát tak by to bylo divné) anebo nezaplacený účet (nevím, jen mě to napadlo, ale vysvětlovalo by to onu likvidaci dílny s prodejem jen za 15 000,-, aby to bylo co nejrychleji - kdybych to prodával já, tak bych zkoušel cenu třeba 50 nebo dokonce 70 tisíc).
Já už jsem se právě s touto hláškou jednou tuším setkal, a tam by mi to sedlo že je v tom nezaplacená faktura za telefon.
Já už jsem se právě s touto hláškou jednou tuším setkal, a tam by mi to sedlo že je v tom nezaplacená faktura za telefon.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Mozna to byl jen nejaky fake inzerat, cena 15K je opravdu nerealna. Mozna podvodnici s loudenim zalozek, mozna jen dnes popularni sber dat pro spamovani ohledne prodeje stroju, mozna dusevni nemoc nebo dluhy. Pred par dny mi volal kamarad, ze na Hyperinterci je pekne UNC060, ktere uz dlouho shanim. Prodavajici totalni posuk, nejdriv 2x nemel cas, pry az si opravi auto, potom zacal dlouze uvazovat, ze vlastne nevi zda prodavat chce... jsem horka hlava poslal jsem ho pi.. rychleji nez bych sam chtel.
-