Koupim HD LCD:

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Odpovědět
elbarto

1. 12. 2016, 12:01

Potrebuji jen pro zobrazovani a testovani kamer. Jde mi ciste o vlastni panel s konektorem. Muze byt i prumyslovy. Nozku stejne urvu a zahodim. Potluceny, odrbany mi nevadi, rozmer mi je taky jedno. Rozliseni min HD, full by potesil. Obcas tady nekdo daval odkaz na svoje repase s vymenama kondilu nebo slusne bazary. Kupovat na inzeraty a prebirat od smecek co vybiraji smetaky predavaji na benzinklach za vsi nechci. Diky predem za kazdou normalni nabidku i odkaz.
lapa
medaile za lepsi forum

1. 12. 2016, 6:42

Vidim u tebe Prague, co zkusit bazar v Ruzove ulici https://ruzovka.cz/cs/1087-monitory-tys" onclick="window.open(this.href);return false;?
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
elbarto

5. 12. 2016, 9:43

V Ruzovce jsem driv, jeste v dobe drahych PC dilu nakupoval. Dekuju za pripomenuji. Koukam ceny docela rozumne.
elbarto

5. 12. 2016, 4:52

Ruzovka byl opravdu dobry napad. Jsou acni, maji rozumne ceny a davaji zaruku, dohoda o vsem mozna. Jeste bych potreboval jednu radu od PC mazaku. Jeden monitor dam primo na NVRko (HDMI), ktere v tomto pripade funguje jako server. Pro dalsi dalsi zobrazeni bych ani levna NVRka pouzivat nechtel, kamerovy system potom zesili. Co je nejobycejnejsi mikro laciny pocitac, ktere bude mit sitovku a zobrazi fullHD obraz ? Mam v dilne ruzne mini PC z terminalu, ale ty nezvladnou tak velke rozliseni.
pitíčko

5. 12. 2016, 8:22

elbarto píše:...Co je nejobycejnejsi mikro laciny pocitac, ktere bude mit sitovku a zobrazi fullHD obraz ?...
Menší už to asi nejde... :)

https://cs.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi" onclick="window.open(this.href);return false;
Čína okopíruje vše...i rychlost dodání České pošty...
elbarto

5. 12. 2016, 8:40

... diky mistre, to je presne ono. Jdu to slovit na Ali :-)
Edit: cely vecer nacitam tema Raspberry Pi3 versus Orange Pi Plus2. Vetsina recenzentu se priklani k Orange s udajne znacne vyssim vykonem. Jdu dal louskat tema :-)
Odpovědět

Zpět na „Nákup“