Ahoj,
koupím ukládací bedny Mars rovné. Sháním ty malé s nosností 20 - 100 kg. Ideální je pro mě Praha a okolí kvůli přepravě.
Díky
Ukládací bedny Mars
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Marsky jsou obecne nedostatkove a neni jich nikdy dost. Male na srotakach, pokroucne plechy a cena kolem 200kc. Sezobnu co se objevi po okoli. Naposledy pekny ulovek v Brne po legracnich 50kc
dobra duse mi je stahla.
Pokud bys nasel zdroj na pekne/levne/velke 80x60x60 pripadne 120 x80x60 , tak pisni vezmu i tobe. Nedelam nastesti na dopravu vyberova rizeni sedam ado auta vyrazim

Pokud bys nasel zdroj na pekne/levne/velke 80x60x60 pripadne 120 x80x60 , tak pisni vezmu i tobe. Nedelam nastesti na dopravu vyberova rizeni sedam ado auta vyrazim

Já za ně dal 200,- /ks a nakonec jsem jich vzal 40. Dotyčný byl sice až z Havířova, ale jel sem tak mi to vzal kombíkem s sebou, tj. měl jsem to i s dopravou. Jedna nebo 2 mají trochu prohnutou tu hořejší část, jak do ní zapadá další bedna, pár si asi zaslouží štětku a barvu, ale jinak jsou v ucházejícím stavu. Samozřejmě používání na nich je vidět.
Původně jsem jich chtěl jen 20, ale pak jsem si řek, když už tak už a vzal jsem, co pán pobral. Když je nevyužiju, tak to určitě někdo koupí.
Jestli chceš, tak nejspíše ještě nějaké má (měl toho asi 200ks), ale už jen s takovým tím šikmým čelem. Nicméně ty jsou v úplně nejlepším stavu. Můžu se s ním dohodnout a dát ti na něj kontakt.
Tzv. malé Mars bedny 80x60x60 tu někdo nabízel, tuším Testone. Já o nich výhledově uvažuju, protože nějak budu muset řešit třísky. Zatím to dávám do 5l plechovek od terpentýnu, ale ty se snadno zaplní na to že jsem vlastně ještě nezačal obrábět. Velkou bych asi nebral, protože já uvažuju odvážet třísky na vozíku do 0,5t, takže tu kapacitně nevyužiju. Zatím jsem to ale dal k ledu, momentálně to není moc aktuální a spíš by se mi tam motaly.
Nicméně potřeboval bych ještě pár beden 60x40 – to jsou ty na 100kg a na 63kg, liší se jen výškou. Vešla by se mi do nich třeba celá posuvová skříň z FA3 i s motorem. Pak by se mi hodily i nějaké ty malé 20x30 co jsou na 20kg.
To se mi taky někdo pokoušel prodat jednu tu 40kg bednu za 700,- a přitom nová stojí kolem 500,- ...
Původně jsem jich chtěl jen 20, ale pak jsem si řek, když už tak už a vzal jsem, co pán pobral. Když je nevyužiju, tak to určitě někdo koupí.
Jestli chceš, tak nejspíše ještě nějaké má (měl toho asi 200ks), ale už jen s takovým tím šikmým čelem. Nicméně ty jsou v úplně nejlepším stavu. Můžu se s ním dohodnout a dát ti na něj kontakt.
Tzv. malé Mars bedny 80x60x60 tu někdo nabízel, tuším Testone. Já o nich výhledově uvažuju, protože nějak budu muset řešit třísky. Zatím to dávám do 5l plechovek od terpentýnu, ale ty se snadno zaplní na to že jsem vlastně ještě nezačal obrábět. Velkou bych asi nebral, protože já uvažuju odvážet třísky na vozíku do 0,5t, takže tu kapacitně nevyužiju. Zatím jsem to ale dal k ledu, momentálně to není moc aktuální a spíš by se mi tam motaly.
Nicméně potřeboval bych ještě pár beden 60x40 – to jsou ty na 100kg a na 63kg, liší se jen výškou. Vešla by se mi do nich třeba celá posuvová skříň z FA3 i s motorem. Pak by se mi hodily i nějaké ty malé 20x30 co jsou na 20kg.
To se mi taky někdo pokoušel prodat jednu tu 40kg bednu za 700,- a přitom nová stojí kolem 500,- ...
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Promin napsal jsme to blbe. V ramci prace a staveni jsmem obcas v zednickych mirach. Ty rozmery 80x60x60 pripadne 120 x80x60 byly myslene v centimetrech. Jo.jo je to moje chyba, ty uz zase take male nejsou. Lovim hlavne ty male zkosene 20, 40, 63kg. Placaty (bez zkoseni) 40 a 63kg nejsou tolik prakticke. Pres stovku za klus jsem nikdy nedaval. Kupuju pouze pekne uplne bez rezu. Ted bych nejvic potreboval zkosene 63kg na odrezky.