strojní svěráky 2ks za 2600

jak na ebayi kupovat a prodavat, odkazy na zajimave veci obchodniky
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
kenybz

3. 12. 2016, 7:56

no tak to bohužel chodí a sám to neovlivním
když vidím něco za dobrou cenu dám odkaz.... sám mám krámů dost jedině tu udělat zamčené vlákno typy pro nákup a heslo budou mít jen "nepřekupníci"
Ale asi bych to nehrotil semnou taky bylo mnohokrát vyjebáno a to odkaz na žádném fóru nebyl a volal jsem přímo asi největší výdrb byl když jsem přijel pro soustruh s náklaďákem a on byl prodaný...naštěstí jen asi 50km jedna cesta
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
elbarto

3. 12. 2016, 8:10

Ten na aukru je krapet vetsi bratricek, vahove asi 3x. Jinak ten text na Aukru je uplne ukazkovy:
"tedy pořád vzácný, laciný (20 litru... )a velmi pěkný kus, doporučuji zareagovat co nejdříve, abyste svěrák neprošvihli podobně jako prizmatický velikost 125 mm ČSN 3137, ten byl pochopitelně natotata pryč, a to bylo ještě to starší kulatější provedení...".
Kdyz si vezmeme, ze majitele to v 90 procentech ukradli je to usmevny. Pred casem jsem na podobny narazil, byl jeste na palete a pani chtela 2.5 tis. ceskych korun !! Sverak v byl provedeni 200 nebo tusim dokonce 230 nebo 50mm vazil asi 160kg. Dokonce se docela dlouho nemohl prodat. Za ty penize mi ho bylo lito. V vecma nesmelim a podobne monstrum bohuzel :-( nepotrebuju.
kenybz

3. 12. 2016, 8:15

takový obřík byl loni ve šrotě nevím kolik měly čelisti ale délka svěráku dobře metr no hovádko taky ho nikdo nebral co s tím
ovi-ivo

3. 12. 2016, 10:02

No jo že to tady vůbec řešíme, prostě šméčka.
já taky kolikrát vyjel a dojedu... je to prodaný...uklidním se a řeknusi, že to nemá cenu prodejcovi dát dělo, nemá cenu stejně se mu nerozsvítí.
Ale musím zase napsat, že sou ještě lidi kteří opravdu drží slovo a neprodají druhýmu ani když mu dávají dvojnásob a proty mám dycky nějakou lahvinku z jižní moravy v autě za odměnu :D
icewing

3. 12. 2016, 11:04

Ten druhý ruský bych vzal kdyby ho někdo měl.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 12. 2016, 11:11

se divite kdyz je tu 8000 navstev kazdy den?
mas zavolat na ty sveraky
domluvit se s panem
pritom uz nastupovat do auta
pana stale na uchu
v aute na handsfree
po celou dobu telefonovat aby se mu nikdo jinej nemohl dovolat
a dokud je nemas nalozene v kufru auta tak jsi nevyhral
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
RaS

3. 12. 2016, 11:47

já teda nechápu proč toho prodávajícího tak odsuzujete, jenom proto, že je hloupý, nezná cenu a prodává výrazně pod cenou a pak se mu rozsvítí díky obrovské poptávce? uplně stejně si můžu myslet já něco o vychcáncích kteří napálili nějakého dědu z hospody, když od něj koupili MNko za 5000,- a pak se tady chluběj jakej to byl kauf.. proč on nebyl takovej hrdina a neřekl mu hele dědo normálně se to prodává za 30 tady máš 30.. pak bude mít každej obchod rozumné hranice a nebudou se dělat takovéhle "sviňárny"
a když je někdo tak hloupý, že když najde výhodný kup tak se veřejně zeptá na fóru jestli ho má koupit a pak chudák pláče, že už nezbylo tak se musí zamyslet sám nad sebou..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
K_73

3. 12. 2016, 3:50

Amen :)
Carl_FM

3. 12. 2016, 4:18

S trochou nadsazky: Nekdo prodava zbozi levne protoze s tim treba neumi, mysli si, ze stroj ma nejakou vadu nebo nedostatky, ve skutecnosti treba nepodstatne nebo snadno opravitelne. Pak neni zadna ostuda to koupit. Pokud koupi prekupnik, proda to dal za mnohem vyssi cenu i s vadou. Nic neudelal, nedal do toho zadnou svou praci jako ze by to opravil, jen prijede odveze a proda. A to vetsinu lidi sere, kdyz si tezce vydelavaji penize praci a nejaky trouba jen koupi a proda. Navic tim prodejem zvysuje ceny na trhu, coz zas desne stve lidi co delaji deset let za stejne penize.
MAS FU2A, TOS SM16A
RaS

3. 12. 2016, 4:48

stejne tak jako někdo chodí do práce, tak někdo jiný sedí na internetu s penězma na prdeli a vyjíždí okamžitě kamkoliv.. někdo může být naštvaný na exekutory, kteří berou peníze lidem (už nikdo nevidí, že si za to lidi můžou sami) někdo nesnáší třeba zahradníky kteří dělaj bordel se sekačkou když sekaj trávu, někdo starostu protože neopraví silnice, někdo třeba špinavého pána v montérkách, kterej chodí do hospody a zasere židli na kterou si pak sedne kravaťák z banky, někomu vaděj kamio%náci na silnicích, dalšímu stávkující piloti, další skupině třeba prezident... takovej je prostě život, každej dělá to na co má a každej může mít tisíce důvodů být naštvaný třeba na někoho z Vás...
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Kvako1
Sponzor fora

3. 12. 2016, 5:18

mě osobně sere celá tahle sekce, nechapu proč to sem dávate. mě osobně už takhle ušli dva inzeraty. denně sleduju aukro a bazoš. shánim kleštiny a brusku , pak se to objeví na bazoši. sednu do auta jedu pro kleštiny a když dorazím tak mi borec do telefonu řekně, že tam byl nekdo z fora. říkam ja vam volal na inzerat z bazoše.. on njn kdo dřív příjde..
Až pak jsem se dovědě že to tady nějaký retard vyvěsil...
podporujete tím jenom šmelinaře, par dnu nato byly kleštiny na aukru...
brusku jsem už naštěstí koupil, ale taky jsem jenom čekal kdy to sem nějaký .... vyvěsí...

osobně bych sem daval inzeraty jenom pokud jsou vaše.
pokud neco shanim mam si to najit sám ne ?

pokud vidím něco zajimaveho a vim že to někdo sháni proč nenapsat přímo jemu, ale vyvěsit to sem je prostě pitomost
tomik.tk

3. 12. 2016, 5:27

je naivni si myslet, ze pokud me nakup/prodej zivi, ze cekam na nejakou hlasku tady z fora.
ze obchodnik umi na miste ukecat prodavajiciho a pouzije cokoliv, je snad jasny.
v dobe kdy nebyl bezne internet, meli tyhle lidi kontaty primo v annonci atd. kde nez to vyslo, uz vsechno zajimavy bylo poreseny.
je to opakovana pisnicka a porad to nekteri nechteji pochopit, tahaj do toho moralku, chlapsky slovo atd.
tak to zkuste delat take tak, udelejte si sdruzeni ferovych prekupniku a ukazte jak se to dela spravedlive. nic v tomhle nikomu nebrani ..
ale je to marny, je to marny, je to marny ..
tomik.
Kvako1 píše:mě osobně sere celá tahle sekce, nechapu proč to sem dávate. mě osobně už takhle ušli dva inzeraty. denně sleduju aukro a bazoš. shánim kleštiny a brusku , pak se to objeví na bazoši. sednu do auta jedu pro kleštiny a když dorazím tak mi borec do telefonu řekně, že tam byl nekdo z fora. říkam ja vam volal na inzerat z bazoše.. on njn kdo dřív příjde..
Až pak jsem se dovědě že to tady nějaký retard vyvěsil...
podporujete tím jenom šmelinaře, par dnu nato byly kleštiny na aukru...
brusku jsem už naštěstí koupil, ale taky jsem jenom čekal kdy to sem nějaký .... vyvěsí...

osobně bych sem daval inzeraty jenom pokud jsou vaše.
pokud neco shanim mam si to najit sám ne ?

pokud vidím něco zajimaveho a vim že to někdo sháni proč nenapsat přímo jemu, ale vyvěsit to sem je prostě pitomost
Kvako1
Sponzor fora

3. 12. 2016, 5:35

ja o moralce nic neříkal, mě sere že pokud to neni muj inzerát proč to sem někdo dává.
všimni si třeba inzerát z aukra, ma třeba 10 zhlednutí , jako nahle jej někdo hodí sem ma razem třeba 500.

překupník mi nevadí o tom to není...ať si vydělá... mě to nevadí.
RaS

3. 12. 2016, 5:37

koupil si ty kleštiny? to byla ta hromada asi za 500? za kolik byly na konci?
kenybz

4. 12. 2016, 8:34

zajímavý názor nedávat sem odkaz je na tom kus pravdy to nepopírám jo a o ty kleštiny jsem měl taky zájem to byla mela no taky je nemám.
Pokud někoho znám mám tel kontakt a vím že něco zhání tak dávám vědět přímo konkrétnímu člověku na druhou stranu když jiný nemá času sledovat inzerci tak mu zveřejnění pomůže k nákupu /zkušenosti z jiného fóra/
dávat nebo nedávat? nemám s tím problém stoji mně to akorát čas a nerad bych díky zveřejnění aby někomu nevyšel obchod :)
Odpovědět

Zpět na „Ebay, aukro, a jine“