no za mě jednoznačně nedavat. pomužeš vlastně jenom prodejci...
pokud někdo něco shani ,ale nema čas se podivat na inzeraty, tak to vlastně neshaní a nepotřebuje, koupi to jenom proto, že to tady viděl a je to třeba levne. nebo to koupi někdo nakšeft...
podle mě tahle sekce je na to aby se sem davali inzeraty členu fora, pokud nesplňuji podminky sekce prodej.
hlavně se jedna asi o cenu. ....
muj osobni nazor...
strojní svěráky 2ks za 2600
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Zajímavý názor.Kvako1 píše:pokud někdo něco shani ,ale nema čas se podivat na inzeraty, tak to vlastně neshaní a nepotřebuje
Takže když někdo něco shání, ale nemůže být celý den přilepený na netu (protože občas taky musí něco dělat nebo je třeba někde na montáži u zákazníka), tak to vlastně neshání.
Prosté a jednoduché. A jako většina prostých a jednoduchých názorů asi ani tento nebude tak úplně platný, že.
ono je obecne problem, ze k tematu/zmene se vyjadruje na 99% jen ten, komu to vadi. ta mlcici vetsina , ktera max. krouti hlavou pri cteni fora, nema potrebu se dohadovat a tlachat
.
nechme forum tak jak je, pripadne zmeny at si navrhuje a resi lidi s adminem pres SZ.
nevim jak by vypadalo hlasovani, kdyby se delalo ve zvlastni casti fora, ale odhad je ,ze zmeny by se nekonaly .
cnc zdar !
tomik.
;

nechme forum tak jak je, pripadne zmeny at si navrhuje a resi lidi s adminem pres SZ.
nevim jak by vypadalo hlasovani, kdyby se delalo ve zvlastni casti fora, ale odhad je ,ze zmeny by se nekonaly .
cnc zdar !
tomik.
;
Mex píše:Zajímavý názor.Kvako1 píše:pokud někdo něco shani ,ale nema čas se podivat na inzeraty, tak to vlastně neshaní a nepotřebuje
Takže když někdo něco shání, ale nemůže být celý den přilepený na netu (protože občas taky musí něco dělat nebo je třeba někde na montáži u zákazníka), tak to vlastně neshání.
Prosté a jednoduché. A jako většina prostých a jednoduchých názorů asi ani tento nebude tak úplně platný, že.
Já myslím že šlo spíš o povzdech že pokud se s prodávajícím na něčem domluvím tak by to mělo platit.
Taky se mi několikrát stalo že jsem se s prodávajícím domluvi že přijedu a když jsem přijel už to nebylo. Výmluv jako ( prodával to bratr a neřekl mi že to prodal) a jiných jsem už zažil. Je pravda že nic tak extra nehledám ale když se objeví něco zajímavého tak proč si to nepořídit. Bohužel to zveřenění zde může být občas kontraproduktivní pro kupující ( tedy větší zájem a tedy nárust ceny třeba když je to na aukru nebo přehodnocení prodejce o ceně a neprodání s dohodnutým zájemcem).
Ono je to jedno, kdo něco hledá aktivně najde to dřív.
Osobně si myslím že strojů bude víc a víc, bohužel je trend že překupnící vše lifrují do Indie a jinam na východ a tak nám tu za chvíli nic moc nezbude.
Taky se mi několikrát stalo že jsem se s prodávajícím domluvi že přijedu a když jsem přijel už to nebylo. Výmluv jako ( prodával to bratr a neřekl mi že to prodal) a jiných jsem už zažil. Je pravda že nic tak extra nehledám ale když se objeví něco zajímavého tak proč si to nepořídit. Bohužel to zveřenění zde může být občas kontraproduktivní pro kupující ( tedy větší zájem a tedy nárust ceny třeba když je to na aukru nebo přehodnocení prodejce o ceně a neprodání s dohodnutým zájemcem).
Ono je to jedno, kdo něco hledá aktivně najde to dřív.
Osobně si myslím že strojů bude víc a víc, bohužel je trend že překupnící vše lifrují do Indie a jinam na východ a tak nám tu za chvíli nic moc nezbude.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
tak v prvni řadě si trochu odporuješ, pokud ma člověk čas podivat se sem, tak muže rovnou na bazoš atd... každý si tu chvilku najde...Mex píše:Zajímavý názor.Kvako1 píše:pokud někdo něco shani ,ale nema čas se podivat na inzeraty, tak to vlastně neshaní a nepotřebuje
v druhe řade je to muj nazor, nikomu jej nevnucuju a třeba pokud něco schánim ja tak si ten čas najdu.
za třetí jsem psal že se nebavím o ceně atd.. překupnicich atd...to mě je jedno ,spiš mi vadi to , že to podle mě sem nepatří. měli by se tu davat jenom inzeraty uživatelu.
za čtvrte jsem si chtěl spíš postěžovat že jsem po něco jel skoro 100 km a když jsem dorazil věc byla pryč.. tohle mě dost vytočilo. pokud by ten člověk zvedl telefon a řekl mam nabidku ne 2 ale 5tisíc tak mu řeknu buď beru , nebo neberu a třeba tam nejedu...někoho takle prohnat je prasarna...
ale to jsme se dostali asi někam jinam.. osobně nakupuji asi u 4 překupniku a jsem spokojen , cinknu pokud ma co chci, vědšinou respektuji cenu nebo se domluvim...
Pořád něco.
Tady máte svěrák, nebo něco k počtení:
http://aukro.cz/sverak-strojni-200-mm-c ... 76869.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady máte svěrák, nebo něco k počtení:
http://aukro.cz/sverak-strojni-200-mm-c ... 76869.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
ale hade dávej pozor, to už tu bylo .. 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU