Casto sa nevidi funglovka, aj ked 5000e je celkom dost...
https://stroje.bazos.sk/inzerat/6841890 ... frezku.php
Strigon ME 250
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Cez toptrans to vychadza na nejakych 500-600 eur do Brna, zasa to zasa by celkom slo...
Kolik to má?
běžně mi třeba okolo 2 tun vozí dachser cca za 3 tis. ( 2 tuny z itálie cca 1600Km bylo asi za 10 tis)
běžně mi třeba okolo 2 tun vozí dachser cca za 3 tis. ( 2 tuny z itálie cca 1600Km bylo asi za 10 tis)
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Jenomže Toptrans mam dojem nezařídí naložení a složení. Když jsem potřeboval převést FA3 tak to na tom končilo. Celkově bych Toptrans převoz svěřil snad jedině, kdyby byl stroj pečlivě uložen v transportní bedně a i tam je riziko že s tím třísknou o zem. Mě úplně stačilo, co bylo za chaos kolem dodávky 2 růdlů a 2 lešenářských koz a jedině mě uklidňovalo, že když to ztratí tak si u výrobce objednám nové.
Tohle chce přepravce, co s tím pojeden rovnou a nikde to nebude překládat a zkusit vytížit cestu tam, popř. ještě cestou se strojem zbytek ložného prostoru. Vzhledem k vzdálenosti by to asi nemusel být problém něco sehnat.
Tohle chce přepravce, co s tím pojeden rovnou a nikde to nebude překládat a zkusit vytížit cestu tam, popř. ještě cestou se strojem zbytek ložného prostoru. Vzhledem k vzdálenosti by to asi nemusel být problém něco sehnat.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa