Co jste dneska bastlili?
- Pepa z depa
.. co to je, šperk?
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Mam, a co to s tim ma spolecnehoPepa z depa píše:lapa však to nemá ambice být umění .. nemáte děti, nebo co?

Asi nic moc, ale protoze chodily hodne dlouho do vytvarky, myslim si, ze asi by sdilely muj nazor - jak jsem je jako deti sledoval a jeste ted nekdy (kdyz se potkame

Nejvetsi hrichy a nejvetsi plusy muzeme spachat na detech - i co se tyce "umeni" ci "kyce" ....
Tak to se Ježíšek pochlapil
hoď taky fotku ze předu ,ženskou taky okukujem ze všech stran
no zaplnit zásobník nástrojů bude stát ranec
Co to je a co to má za systém?

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Já si dnes večer hrál tak trochu na Clickspringa. V bezdrátové klávesničce, kterou ovládám CNC počítač, se zlomila osička TrackPointu (taková divná myš):
Lepší než původní
T.
Lepší než původní

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Ja si vravím od kiaľ ten stroj poznám. 64 nástrojov a po jeho spustení pre záujemcov exkurzia s pivom, s chlebíčkami a....Miki2t píše:Tak jsme dneska bastlili naloženi prepravu a složeni vánočního dárku

Rad kreslim v 3D. Ked je to zaujimave a nieco nove sa naucim, tak aj zadarmo.
pěkná mašinka co je to za centro dej víc info jinak děkuji všem za správné nasměrování a sempuco nebudu prasit na cnc rozhodnuto podtrženo... dneska jsem jel pracovně do jedné lisovny blízko hranic z sk na přestavbu terminálu cnc vstřikolisu fotky snad zítra večer a pak jsem přivezl dospělou litinovou brusku na 250ky kotouče
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Je to schaublin 33 cnc, rozjezdy 520x500x500, vreteno ma vertikalni a horizontalni polohu, je tam otocny stul ktery zatim netusim jak funguje, protoze v elektrobedne jsou jenom karty X, Y, Z, ATC. Nevim jak jinak to muze byt pohanene, nebo snad nekdo necmajznul kartu. Funkcnost ridiciho systemu (Sinumerik 3M) je zatim ve hvezdach a pri pomysleni na prestavbu s mesou mam zde nejasno, protoze jsou tam DC pohony s tachem a pravitka.
Jak jsem to dovezl domu a vyfotil, kamos mi pise ze maji neco podobneho ve srotaku prej prodaji za 10kg/kg a to konkretne KITAMURA MYCENTER-3
Jak jsem to dovezl domu a vyfotil, kamos mi pise ze maji neco podobneho ve srotaku prej prodaji za 10kg/kg a to konkretne KITAMURA MYCENTER-3

dej i fotky zepředu jak panel tak i pohled na stůl s vřetenem nebylo to na bazoši? něco takového jsem tam viděl
no ten japonec ve šrotě je pěkný ale záleží proč tam skončil a co vše je zničené přepravou atd šroťák si přirazí no loni jsem mohl mít za 6kč/kg ale to bylo přimo z firmy ale neměl jsem to kam dat
no ten japonec ve šrotě je pěkný ale záleží proč tam skončil a co vše je zničené přepravou atd šroťák si přirazí no loni jsem mohl mít za 6kč/kg ale to bylo přimo z firmy ale neměl jsem to kam dat
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
to bude k večeři?pavlaxy píše:...všem šťastné a veselé ....![]()
..ta větev je na zdi a vylezl na ní po drátě
![]()