taky přeji všem hodně zdraví a hezké svátky.
hospudka
Moderátor: sysel
taky přeji všem hodně zdraví a hezké svátky.
- Pepa z depa

.. jo, ta druhá je nejlepší, výbornej nápad 

.. přeji taky všem krásné svátky a bohatou nadílku

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil.  www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
						máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Strojařské, strojařské...jestli to chceš takhle zdobit každý rok v nějaké slušné kvalitě, tak snad kleština, nebo mezi hroty. Sám jsem létos po dlouhé době pořídil přírodní stromek a vzhledem k jeho ceně jsem přemýšlel o tom, že ho nepostavím do obvyklé vyřazené univerzálky, ale zvolím třídu superior.

- Pepa z depa

.. jako děcka jsou kovaný, říká mladá, jé táto Santa (někde na letáku), říkám rozhořčeně, že tady máme Ježíška a ne Santy a ona já vím, ale tohle je Santa a vysvětlila mi jak se to pozná ... 5 let 

jsem čuměl  

Tak mi něco přines Jéžíšek ,ale je to nějak divný to ležisko se netočí  

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
						- Pepa z depa

proč se netočí?? vždyť je jak nový 

Sice netočí ,ale chutná skvěle  
 dost dobrá čokoláda  

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
						Zdál se mi ten rez takovej... nerealistickej.

Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
						Tak já loni dostal posuvku a někjaké šrouby. Bylo to super, hlavně prý ten můj výraz. Když celá rodina věděla, že jsem si 14 dní před tím nadělil novou od Sometu.fmodel píše:Tak mi něco přines Jéžíšek ,ale je to nějak divný to ležisko se netočí
Elektrochemik holdující strojařině 
Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1
						Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1
- Pepa z depa

.. já si naježil hru, budu se válet teď 
 jmenuje se Astroneer, je to zatím Alfa verze, ale boží - doporučuji, žádné zabíjení a ničení, jen tvoření 

...a já čekám na steam ovladač a steam link.Pepa z depa píše:.. já si naježil hru...
Čína okopíruje vše...i rychlost dodání České pošty...
						a já objevil starou slovní hříčku/překlad
v jiném vláknu jsem šel na odkaz ohledně Fusion 360
odstaveček ... Nevýhody Fusionu
Fusion je poměrně .............. co vývojáři zrovna upřednostní ve své velmi dlouhé pipelině návrhů. Aktuálně například neumí .......
kdysi v počátcích výroby procesorů se v anglické literatuře objevil článek o novém procesoru s technologií pipeline - laicky řečeno, dřívější procesor v jednom kroku načetl instrukci, v druhém ji zpracoval - nový procesor během zpracování instrukce současně z paměti načítá tu následující - něco jako trubka k pumpě - pumpujete a v jednom okamžiku teče voda do konve ale současně se trubkou natahuje voda co poteče až v dalším cyklu.
(pipeline = vodovodní trubka)
No a technický týdeník tuto novinku v českém překladu uvedl jako Pipeliniho procesor
a ejhle, oni amíci nepřestali, už mají dlouhou pipelinu návrhů

v jiném vláknu jsem šel na odkaz ohledně Fusion 360
odstaveček ... Nevýhody Fusionu
Fusion je poměrně .............. co vývojáři zrovna upřednostní ve své velmi dlouhé pipelině návrhů. Aktuálně například neumí .......
kdysi v počátcích výroby procesorů se v anglické literatuře objevil článek o novém procesoru s technologií pipeline - laicky řečeno, dřívější procesor v jednom kroku načetl instrukci, v druhém ji zpracoval - nový procesor během zpracování instrukce současně z paměti načítá tu následující - něco jako trubka k pumpě - pumpujete a v jednom okamžiku teče voda do konve ale současně se trubkou natahuje voda co poteče až v dalším cyklu.
(pipeline = vodovodní trubka)
No a technický týdeník tuto novinku v českém překladu uvedl jako Pipeliniho procesor
a ejhle, oni amíci nepřestali, už mají dlouhou pipelinu návrhů
Víťa -  BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh  CJM250,  MK3 Průša, ostřička nástrojů