Hezký stroj FHJ-9 kolik je asi hmotnost 570kg ?
pákový -hřebeny ? na sériovku perfektní -omotorovat

a jaké je číslo inzerátu -no v rámci utajení ...
Pavel Boukal = raketa

tahle je hezčí -má jen 350kg

No furt tam není odpověď jak s tím stolem budeš hejbat, to přineseš obrobek, ten se nevejde, na stole uhelník, na ůhelníku svěrák, to sundáš, povolíš šrouby VONO TO ŽUCHNE dolu, tak vezmeš kočku vod stropu, nebo to budeš heverovat heverem, utáhneš šrouby, doklepeš stůl na nulu, nebo na vodováhu? Takové CNC PSRS.pavlaxy píše:2 GeeSnake :
..."otočný dělící stůl průměr 380mm svisle posuvný na desce s T drážkami L=740mm" ...
svisle přišroubovaná deska na "sloup stroje" s podélnými drážkami a na ni přišroubovaný ten stůl nebo také bez něho jen třeba
úhelník nebo rovnou obrobek na desku atd....
"Ta mizérie okopírovanosti"spočívá v možnosti upnutí dlouhého obrobku ,
což u jiných strojů je takřka nemožnév Zetku není místo podívej se na nějakou "klasiku"
2 Kvako1 :
obrázek napoví ...tři osy jsou hotové-fotka osy http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=15&t=9483&start=75" onclick="window.open(this.href);return false; ,
spojovací sestavy se budou vyrábět
U něho jsem už byl a má tam toho vcelku dost, jenže s cenama žije na jiné planetě. U něho musíš hodně smlouvat a chovat se jako že o ten šrot moc nestojíš.pavlaxy píše:Děkuji... 739 prohlédnutí a další má 129 zájemců
Hezký stroj FHJ-9 kolik je asi hmotnost 570kg ?
pákový -hřebeny ? na sériovku perfektní -omotorovat![]()
a jaké je číslo inzerátu -no v rámci utajení ...
Pavel Boukal = raketa
![]()
tahle je hezčí -má jen 350kg![]()
To dělá každej konstruktér ,protože jinak by to byl vynálezce.pavlaxy píše: říkala že jsem opice a obkresluji
![]()
A to víš že může, brouko Pytlíko, posouvání v T-drážce v ose Z, je zvláště vhodné na CNC, a to sice řetězovou kočkou od stropu na lešenářskejch trubkách.pavlaxy píše: a co vidíš ? posouvání po rybině v ose Z
a co mám já ? posouvání v T drážkách v ose Z
Tedy blábol že ....
a na CNC být snad nemůže ?