Olej na mazání vřetena.
jakýho???
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakési vřeteno, tak tam dej nějaký olej. Asi bude stačit i friťák jak zde už někdo uvedl, nebo snad PP7?Pavouk007 píše:Prosím, poradí mi někdo co mám koupit za olej pro mazání vřetena?
Předem díky.

Zkrátka na blbou otázku, blbá odpověď.
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
To se fakt nedá číst, né otázka tazatele ale ty odpovědi.
Věřím že forum přišel o dalšího člena, kutila.

Věřím že forum přišel o dalšího člena, kutila.
No jestli tohle neunes tak je to smutný .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
já dneska nemám svůj den 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
to je zajímavý člověk si občas trochu splete i a y a hned bys linčovalRaS píše:já dneska nemám svůj den

to zas není uplně pravda.. když někomu ujede jedno, dvě nechává mě to klidným.. ale když píše nějaké nevzdělané hovado, které nezná ani vyjmenovaná slova, ženy, muži a základy z třetí až páté třídy tak se občas ozvu.. třeba se alespoň zamyslí..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
máš recht dal jsem do prohlížeče plugin na gramatiku abych nemusel číst sz o tom že sem vůlRaS píše:to zas není uplně pravda.. když někomu ujede jedno, dvě nechává mě to klidným.. ale když píše nějaké nevzdělané hovado, které nezná ani vyjmenovaná slova, ženy, muži a základy z třetí až páté třídy tak se občas ozvu.. třeba se alespoň zamyslí..

a není to lepší? taky by ti vadilo kdyby ti manželka vařila hnusné jídlo ne? tak si představ jak musí být nějakému češtinářovi,když to tady čte