aleshonsa píše:
Tak tohle je bezkonkurenčně největší kravina co jsem v tomhle vlákně zatím četl. Asi by sis měl nejdříve zjistit, co v tom ústavu kdo na jakém oddělení dělá, než napíšeš nějakou pí*ovinu.
Zaprvé já jsem taky třeba hobbík a nemam nějakou hliníkovou nebo dřevěnou frézku. Mam normální FN22 a 2ks FA3 (ty FA3 jsou zatím v repasi).
Prostě jakmile je někdo Ing. nebo nedej bože dělá v nějakém ústavu AVČR, tak vám praktikum nemá do toho co kecat a měl by asi zalézt někam do kouta, že. No jestli to chceš stavět takhle tak se o tom asi nemá cenu dál bavit.
Tak už poslední příspěvek k tomuto tématu :tím tvím plácáním jak je od číňaů všechno špatně protože ty to víš nejlíp (a to jsem ti slušně a jemně odpověděl že jsou to přílišné zjednodušení problému).I když šlo jen o blbej nástavec pro někoho kdo ho má na hračku kdy neutahá nástavec ani kdyby byl z ,,blbýho papíru" se rozhořela tvoje intelektuální debata že máš vždycky pravdu a nikdo z šikmovoček neumí nic nedejbože víc než v Evropě ,tak nemůžeš čekat že ty bláboly nechám jen tak a budu ti přizvukovat zvlášť když si tady ty svoje hračky mohli ostatní postavit jen díky čínskejm dílům , a to že jseš hobbík se starejma kolovrátkama je hezký a klidně ti řeknu že v některejch případech nejseš schopnej poznat odkud nářadí jenatož posoudit kvalitu.