hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Andy V

6. 1. 2017, 10:15

Já zapomněl. Oni za to vlastně nemůžou. Až je mi jich líto. Asi se půjdu nechat podříznout, třeba jim to zvedne náladu. Tetička Merkelová by nám přece nelhala. :D
Pavka

6. 1. 2017, 10:38

bobik píše:Tfuj tajbl. Já byl zbabělej a nedokoukal to. Středověk neskončil, středověk trvá.
Souhlas
Josef
Sponzor fora

6. 1. 2017, 11:14

Až nyní to dává smysl...
bobanbob
Kontaktovat uživatele:

7. 1. 2017, 8:35

to je hnus nerozumím hodně věcem ale tohle nepochopím nikdy .
Pepa z depa

7. 1. 2017, 3:19

.. já to chápu, hodně amfetaminu jako Hitler a SS, pak svědomí prostě chybí :cry:

edit: pro nechemiky: Pervitin
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
lapa
medaile za lepsi forum

7. 1. 2017, 6:11

bobanbob píše:to je hnus nerozumím hodně věcem ale tohle nepochopím nikdy .
No to je prece jasne - pokud jsi o necem presvedceny (lze cist i tak, ze tomu proste veris), ze to je spravne, tak nic neresis a udelas to, nebo ti aspon nevadi, ze to udela nekdo jiny. A uz vubes nechapes, ze to nekomu muze vadit ... Ten je ti pak taky podezrely ...

Se svedomim to nic spolecneho nema.
Svedomi jenom reaguje na tve nastaveni - pokud jsi presvedcen, ze je spravne zastrelit kazdeho Araba/Zida/Ukrajince nebo Slovana (abych zauvazoval jako Anglican)..., co sem prijede, tak s tim prece nemas zadny problem.
Pokud jsi presvedcen, ze interupce (i po znasilneni nebo v pripadech tehotenstvi skutecne ohrozujicich zivot matky) je proste spatna, tak jdes a vystrilis doktory na interupcni klinice a jeste to oslavis ...
Pokud jsi presvedcen, ze jako katolik muzes povrazdit vsechny protestanty i s detmi, tak jdes a nejake svedomi neresis ...
No a jiny podobne smyslejici ti da pripadne i rozhreseni (a nemusi to byt ani knez, staci jina lokalni autorita - mazany politik, sef motorkarskeho klubu, maminka, ..., dosadit podle toho, koho mas za autoritu) a jste vsichni v klidu ...

Jeste nejaky priklad?

Mne spis prekvapuji lidi, co tento prastary mechanismus uvazovani porad nechapou a rikaji, jak je mozne, ze nekdo takhle uvazuje :-). Nic ve zlem :-).
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

7. 1. 2017, 6:27

Tak jsou z krajin kde neni zadny internet zadna televize
Jedinym masovym mediem je tam koran v patricnem vykladu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Mex

7. 1. 2017, 6:33

Ztráta kladných vlastností (soucit, svědomí) prostřednictvím ideologie jistě funguje, ale ne na všechny a ne stejně silně.
Ty drogy jsou jednodušší, rychlejší a spolehlivější řešení.
Nakonec je používají i armády, považované za demokratické (lze-li takové označení vůbec použít v tak strašném prostředí, jako je válka). O podávání drog a následném chování je natočeno několik dokumentů z prostředí americké armády, ale skoro jistě to funguje i jinde.

P.S. Nevím, co konkrétního bylo v tom odkazovaném videu. Poté, co si brali ty kudly jsem to vypnul a nedokoukal.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

7. 1. 2017, 6:36

Myslim ze se nikdo dnes tohle nestiti takhle nazyvat
Vsak tu bylo i humanitarni bombardovani
Nebo bojoovat za mir

To je jako sukat za panenstvi
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
lapa
medaile za lepsi forum

7. 1. 2017, 6:47

Mex píše:...P.S. Nevím, co konkrétního bylo v tom odkazovaném videu. Poté, co si brali ty kudly jsem to vypnul a nedokoukal.
Meli jste dokoukat vsichni - velmi brutalni, ale koneckoncu nic, co by cloveka prekvapilo. Musel jsem si nalit frtana ...
Jediny rozdil je, ze driv se to tak explicitne nesirilo do sveta.
A jenom doufam, ze vsechny ty obliceje vrahu v tom (bohuzel velmi profesionalne natocenem) videu jsou jiz nekde zalozeny a nebude jim to nikdy odpusteno - zadne odpustme vinikum jejich viny ... (jak rika jedna velmi rozsirena veta jednoho velmi rozsireneho nabozenstvi). A snad dojdou i trestu.
(Rozpoznavani obliceju je na jiz velmi vysoke urovni (laici ani netusi), tak snad nekdy. Pokud bude vule.)

Spis se bojim, ze dostanou vemi dobre placenou praci u velmi zavedenych firem u velmi ctihodnych statu ... napr. jako "kontraktori" ...
Kvalifikaci maji, to jiz predvedli
lapa
medaile za lepsi forum

7. 1. 2017, 6:54

Mex píše:Ztráta kladných vlastností (soucit, svědomí) prostřednictvím ideologie jistě funguje, ale ne na všechny a ne stejně silně.
Pozor - ja nemluvil o zadne ideologii - ta se jenom nalepi na jiz existujici nazory.
Ja mluvil o beznych nazorech vsech tzv. slusnych lidi, co nesnesou nic jineho, nez co je prece u nas doma normalni ...

Pokud jsi videl Bezstarostnou jizdu - tam v zaveru neni v akci zadna ideologie - jenom stary dobry zvyklosti u nas doma ...
I po tech letech od prvniho shlednuti je to porad desiva sila ... a ted s vekem bohuzel cim dal vetsi ... protoze mam deti, ktere se do sveta vydavaji ...
testone
Sponzor fora

7. 1. 2017, 8:25

lapa píše: Spis se bojim, ze dostanou vemi dobre placenou praci u velmi zavedenych firem u velmi ctihodnych statu ... napr. jako "kontraktori" ...
Kvalifikaci maji, to jiz predvedli
taky je dobrý si v práci půjčit tank a zelený montérky a jet si na dovolenou trochu zaválčit :D
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Pepa z depa

9. 1. 2017, 11:54

.. WTF? .. jako to mě rozsekalo, na co tohle je?? to někomu fakt asi hráblo http://www.manutan.cz/cs/mcz/nerezovy-s ... 016_005076" onclick="window.open(this.href);return false; :D :D

edit: ještě furt se směju, prej nástřik 316L :lol: :lol: :lol:
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
chb

9. 1. 2017, 12:19

jo, ten spray možná znám, měl jsem v ruce čínský ER upínač z přetavených hřebíků a místo broušení to asi bylo stříknuto něčím podobným :-)
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
Thomeeque

9. 1. 2017, 1:17

Pepa z depa píše:.. WTF? .. jako to mě rozsekalo, na co tohle je?? to někomu fakt asi hráblo http://www.manutan.cz/cs/mcz/nerezovy-s ... 016_005076" onclick="window.open(this.href);return false; :D :D

edit: ještě furt se směju, prej nástřik 316L :lol: :lol: :lol:
Je to celkem rozšířený https://www.google.cz/search?q=pigment+316+L" onclick="window.open(this.href);return false; (ale možná jsem jen nepochopil, co tě rozesmálo)
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“