Uklid elektroniky

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
drevokousal

8. 1. 2017, 5:18

Zdravím prodám notas fujitsu siemens amilo pro v2055 s nabiječkou. Notas byl do poslední chvíle plně funkční jen jsem z něj vyndal hhd a použil ho jinam. Takže tedka je bez disku. Notas byl používán jako stolní pc minimum opotřebení. Panty ok . Jen klávesa závorky je trošku uvolněná ale drží a plně funkční. V notasu je 1g ramek.Baterka vydrží zruba 20až 30 min. Cenu bych viděl tak 1000 kč

Dále prodám notas acer aspire 5315. Ten je plně funkční osazen 1g ramek a 80 diskem. Baterka drží 1,5 hodiny .Mohu nainstalovat jakékoliv okna tedka win 7 nelegál. Má štítek visty. Bohužel k notasu nemám nabiječku. Zbyl mi po bejvalce takže nabiječku má asi někde ona. Nejni nějak poškozen a poničen. Pro jeho provoz jsem používal univezrální notas nabiječku (s různýma koncovkama). Baterka vydrží tak 1,5 hodky. Cenu bych si představoval tak 1800 dohodě se nebránim

Dále nabízim vcelku raritní tablet fujitsu siemens stylistic st 5111 Jedná se o profesionální tablet. Tablet má 2jádrový procesor 1,22Ghz 2g ramek a 80 disk. v tabletu jsou nainstalované legální win 7 home.Tablet nejni na prst dotykový ale využívá technologii wacom. Takže má multifunkční pero se 3 tlačítky takže plně nahrazuje funkci myši. Baterka vydrží zruba 1,5 hodiny provozu. Tablet jsem bral všude na cesty ale bohužel už tak necestuji a stěhuji se do garzonky takže nemám kde skaldovat. Tablet nahradil mobil. Cenu bych si představoval tak 2500 kč

Dále mám na prodej gramorádio tesla dominátor 1039a rádio je plně funkční s přenoskou. Hraje velice hezky. Rádio má i pamět na 5 stanic nikdy jsem to nevyzkoušel.... používal jsem hlavně k přehrávání gramo. Ale když jsem pustil rádio naladil jsem si vždy nějakou stanici manuálně. Jinak gramofon má sklo. Rádio jsem zdědil po babičce a nejni nějak poškozené. Takže cenu navrhuji cca 700 kč

Kdyby ste měli o něco zájem určitě se dohodnem na ceně nebo třeba na výměně za něco na cnc
bobik

8. 1. 2017, 6:25

SZ na fujitsu siemens stylistic st 5111.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“