Koukněte na tohle, ta ženská to má v hlavě perfektně srovnaný, má praktické zkušenosti a nebojí se mluvit otevřeně:
https://video.aktualne.cz/dvtv/svedsko- ... position-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Veselovský z ní byl docela vypleštěnej, tohle by se mělo pouštět dnes a denně sluníčkám, Gatě Free (hatefree), feministkám, AmnestyInternational a podobným neziskovkám. Pouštěl bych jim to tak dlouho, dokud by to neuměli z paměti a to tak, že kdybych je o půlnoci vzbudil a zeptal se co dotyčná říkala třeba v čase 13:20, tak oni by v tom čase museli začít a pokračovat až do konce. A každý večer by museli napsat stránkový elaborát na téma, proč je bezhlavé přijímání uprchlíků nesmysl.
Každopádně i tahle ženská je tak trochu probuzené naivní sluníčko, které otočilo když vidělo realitu. Když jsem někde našel ten rozhovor s ní před třemi lety, tak to byl typický výlev AmnestyInternational. Každopádně jak praví klasik: "lepší je procitnout pozdě a pokusit se svojí chybu napravit, než neprocitnout vůbec a žít v naivním názoru, že jsem vše udělal dobře."
Jinak aby zde nikdo nemohl tvrdit, že jsem xenofob, tak s muslimy a hinduisty jsem již měl tu čest spolupracovat a v 95-ti % případů to bylo za trest. Židé se z člověka snaží sedřít kůži, ale když se s nimi už jednou dohodne, tak přes tu dohodu nejede vlak, prostě platí. Jednou když jsem učil skupinu zahraničních studentů, kde byl celý svět od Japonce, přes Ukrajince, Indy, Rusy, Brity, Španěly po Jamajčanku, Brazilky, Ekvádorce a nevím co ještě, tak z té skupiny ode mne nejvíce bodů dostal Etiopan s Vietnamcem. No a v současné době se těším na to, až k nám začnou emigrovat moji kamarádi z Norska.
Elektrochemik holdující strojařině

Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1