a jak to dělají v Maďarsku ?

P.S.: jedna paní u nás v domě používala celý život hliníkové hrnce ...
měla na nohách veliké boule a hromadu dalších chorob ...
nádobí bylo jakoby prožrané minaturním červotočem ...
No a je tam pricinna souvislost nebo je to pouha koincidence (soubezny vyskyt)?pavlaxy píše:....
P.S.: jedna paní u nás v domě používala celý život hliníkové hrnce ...
vidíš, a moje máma používala celý život hliníkový hrnce taky (jako všichni z té generace), je jí 91 a až na to, že blbě slyší je v pohoděpavlaxy píše: P.S.: jedna paní u nás v domě používala celý život hliníkové hrnce ...
mě z toho vyplývá, že je hliník špatnej, má vliv na sluchtestone píše:vidíš, a moje máma používala celý život hliníkový hrnce taky (jako všichni z té generace), je jí 91 a až na to, že blbě slyší je v pohoděpavlaxy píše: P.S.: jedna paní u nás v domě používala celý život hliníkové hrnce ...
to je důkaz že hliníkový hrnce jsou zdravý
to je zase diskuze
Vim, že je to OT, ale dnes jsem četl, že ti hňupi (jinak je ani nejde pojmenovat) z Bruslu chtějí evidovat i vzduchovky a převést je do kategorie C, stejně jako např. myslivecké brokovnice a jak známo, je na to třeba zbroják. To velmi omezí teroristy, z čeho ti chudáci pak budou pálit? Banánovníky se na ně vysr.ly, když jim chtěli předepsat zakřivení plodů, tak to zkoušejí jinde.4rest píše: Včera v hospodě jeden kamarád co dělá ve firmě na barviva vyprávěl, že v Bruselu chtějí zrušit titanovou bělobu, protože prý je to karcinogenní. Byl to jeden z nejlepších vtipů večera, protože denně jí konzumujeme v jogurtech, tvarozích a čistíme si s ní zuby.
Jen aby to byl vtip4rest píše:Včera v hospodě jeden kamarád co dělá ve firmě na barviva vyprávěl, že v Bruselu chtějí zrušit titanovou bělobu, protože prý je to karcinogenní. Byl to jeden z nejlepších vtipů večera, protože denně jí konzumujeme v jogurtech, tvarozích a čistíme si s ní zuby.