Dobrý den,
do firmy pořídili CNC frézku Delta 210 od Jeřábka. Když jej zapnu vyskočí chyba MLC 79 (R44,14) a MLC 80 (R44,15). Nevíte někdo co s tím? Děkuji
CNC frézka - chyba
Pokud vím Jeřábek to zavřel. Edit ( tak jsem si to spletl s jiným dovozce čínských strojů se systémem syntec)
Pokud se nepletu a mé telepatické schopnosti jsou OK tak je to systém syntec.
Pokud ano hod sem obrazovku s chybou.
Máš zálohu systému? Pokud ano pošli mi jí.
Co tomuto stavu předcházelo?
Pokud se nepletu a mé telepatické schopnosti jsou OK tak je to systém syntec.
Pokud ano hod sem obrazovku s chybou.
Máš zálohu systému? Pokud ano pošli mi jí.
Co tomuto stavu předcházelo?
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevypadá to, že by Jeřábek zavřel : http://www.jerabek-stroje.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Opravil jsem to už včera. Řešlil jsem servis asi na 4 stroje kde byl systém syntec ( dovozce prodejce se na ně vysral - mám pocit že minimálně jedna byla od jeřábka po záruce, a další mi tvrdili že prodejce zkončil - z toho jsem usoudil že to mohl být jeřábek ale asi to tu prodává i někdo jiný, nemůžu znát všechny).
Každopádně je to chyba plcčka , která bez kouknutí do laderu nejde posoudit. Záleží kdo ten lader jak napsal. Může to být cokoliv, podle několik lader filů co tu mám může jít o nepřipojenou 4 tou osu, případně chybu v okruhu ATC. Ale taky cokoliv jiného čemu odpovídá rozepnutý kontakt který je definovaný pro aktivování této hlášky.
Bohužel tazatel nedal žádné informace které by vedli k tomu aby jsme mu mohli pomoci.
Každopádně je to chyba plcčka , která bez kouknutí do laderu nejde posoudit. Záleží kdo ten lader jak napsal. Může to být cokoliv, podle několik lader filů co tu mám může jít o nepřipojenou 4 tou osu, případně chybu v okruhu ATC. Ale taky cokoliv jiného čemu odpovídá rozepnutý kontakt který je definovaný pro aktivování této hlášky.
Bohužel tazatel nedal žádné informace které by vedli k tomu aby jsme mu mohli pomoci.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156