byl by někdo schopen a ochoten přebrousit redukci Metrická 60 vnějšek a Me40 vnitřek na Me50 vnitřek? Redukce je docela dlouhá, ale stačilo by mi cca 70-80 délka. Zbytek se dá třeba upravit pro upnutí, nebo prostě uřezat. Byla by i možnost jí předhrubovat na soustruhu pokud se jí bude chtít
broušení pouzdra
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Ahoj,
byl by někdo schopen a ochoten přebrousit redukci Metrická 60 vnějšek a Me40 vnitřek na Me50 vnitřek? Redukce je docela dlouhá, ale stačilo by mi cca 70-80 délka. Zbytek se dá třeba upravit pro upnutí, nebo prostě uřezat. Byla by i možnost jí předhrubovat na soustruhu pokud se jí bude chtít
. Ale to už je na dohodě. Díkes
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
proč brousit? když už se tady poptává kdejaká ptákovina tak tohle bude někdo mít origoZbýňa píše:Ahoj,
byl by někdo schopen a ochoten přebrousit redukci Metrická 60 vnějšek a Me40 vnitřek na Me50 vnitřek? Redukce je docela dlouhá, ale stačilo by mi cca 70-80 délka. Zbytek se dá třeba upravit pro upnutí, nebo prostě uřezat. Byla by i možnost jí předhrubovat na soustruhu pokud se jí bude chtít. Ale to už je na dohodě. Díkes
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění