tak jde o to jak velkej ten špalek bude.. pokud chceš posílat buk za dvojku tak beru 5m3 sklápěčku naštípaných do krbuRichard_ píše:Omlouvám se za off-topic. Ale špalek buku za dvojku? Nehledáš náhodou nového dodavatele? Poštovné do zlína bych ti dal zdarma.djpaul píše:Zrovna včera jsem trošku té nepozornosti měl..![]()
špalek buku za dva tisíce malem v čoudu.. Je samozřejmé že za nějaký rok může mašina sloužit uplně jinak než jaký byl záměr,, taky tu mám krabici s nástroji nikde nic a je v ní asi za 100k ale zatím se soustředme na to co dřevokousal píše.. tohle mu při stavbě moc nepomůže.
stavba routru na kousáná do dřeva
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
drevokousal
děkuji za postřehy ale zatím schánim věci... a pak se uvidí....
-
drevokousal
tak něco málo už se mi schází doma lineár vedení na osu X komplet doma thk 20 delky 111 cm se 4 vozíky vše komplet nové 3 tyč bude rozřízlá na půl a bude využita na osu Z tam čekám na další 4 vozejky. Usb deska je též doma bohužel čínské klony driveru tb6600 jsou pro mě asi k nevyužití. A do 14 dnů by mi mělo přijít vřeteno z něměcka... Bohužel tedka ho nemají skladem takže snad příští tejden pošlou...
Naposledy upravil(a) drevokousal dne 12. 1. 2017, 8:33, celkem upraveno 1 x.
-
drevokousal
-
drevokousal
-
drevokousal
a je to bránojako stahodin práce nebo zábava