prodej věcí na cnc....
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
Pánové nevim ja to dopadne ale dnes mi nabourali auto. Ten co boural samodřejmě ujel takže musím investovat do auta. Tak se prosim nezlobte ale v dílech na cnc mám utopené volné peníze. Takže nabízim:
Vřeteno 2,2kw nové pouze odskoušené. Vždy byli chlazené s čerparylkem do akvárka
Frekvenční měnič pro 2,2kw (byl kupován v sadě s vřetenem) zkoušen na stole s vřetenem (ovládání pouze na stole)
kolejnice lineáru THK shs 20 délky 111 cm. jedná se o prodej 3 kolejnic . Dvě kolejnice byli origo zabalené třetí rozbalená a konzervovaná. Kupoval jsem jako přebytek z výroy.
Dále prodám 4 domky nové nejeté vybalené z krabiček. Mám origo krabičky origo igelity a origo zabalené mazničky k domkům. jedná se o vozejky typu shs20c1ss(gk) jsou předepnuté jen vyzkoušené. S původnim mazivem.
Chladič na vřeteno (výměník topení z nějakého golfa snad 4ky)
Dále přidám 3 klony tb 660 driverů
A koncem ovládací deska usb nejetá i s původnim kvalitnim usb kabelem
2 količjnice s vezejky byli plánovány na osu X
3 kolejnici sem chtěl rozůlit (4 vozejky by mi meli přijít do 14 dnu) ty neinzeruji mohu dodat.. měla bejt užít na osu Z
osa Y zatím nevyřešena
Rád bych prodal jako celek.... potřebuji min 20(i když prodělám) ale na opravu to bude málo.... ale potřebuji pěníze...
Takže celkem nabízim :
thk kolejnice 3kusy shs 20 delky 111
thk vozejky 4 kusy nové
vřeteno i s měničem 2,2kw er 20 nové pouze vyzkoušené
Vodní čerpadýlko do akvárka(na chalzení vřetena)
Driver čínskej klon tb 6600 3kusy
usb deska pro mach AKZ250 nová nezkoušená (s origo usb káblem)
Chladič z výměníku topení(na vřeteno) původ golf (3,4)
Celkem bych rád prodal za 20 tis ale domluvě se nebránim ... uim jezdit do právce a nutně potřebuji peníze.
Fotky viz zde http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=15&t=22733&start=90" onclick="window.open(this.href);return false;
veškeré dotazy rád zodpovím.
Vřeteno 2,2kw nové pouze odskoušené. Vždy byli chlazené s čerparylkem do akvárka
Frekvenční měnič pro 2,2kw (byl kupován v sadě s vřetenem) zkoušen na stole s vřetenem (ovládání pouze na stole)
kolejnice lineáru THK shs 20 délky 111 cm. jedná se o prodej 3 kolejnic . Dvě kolejnice byli origo zabalené třetí rozbalená a konzervovaná. Kupoval jsem jako přebytek z výroy.
Dále prodám 4 domky nové nejeté vybalené z krabiček. Mám origo krabičky origo igelity a origo zabalené mazničky k domkům. jedná se o vozejky typu shs20c1ss(gk) jsou předepnuté jen vyzkoušené. S původnim mazivem.
Chladič na vřeteno (výměník topení z nějakého golfa snad 4ky)
Dále přidám 3 klony tb 660 driverů
A koncem ovládací deska usb nejetá i s původnim kvalitnim usb kabelem
2 količjnice s vezejky byli plánovány na osu X
3 kolejnici sem chtěl rozůlit (4 vozejky by mi meli přijít do 14 dnu) ty neinzeruji mohu dodat.. měla bejt užít na osu Z
osa Y zatím nevyřešena
Rád bych prodal jako celek.... potřebuji min 20(i když prodělám) ale na opravu to bude málo.... ale potřebuji pěníze...
Takže celkem nabízim :
thk kolejnice 3kusy shs 20 delky 111
thk vozejky 4 kusy nové
vřeteno i s měničem 2,2kw er 20 nové pouze vyzkoušené
Vodní čerpadýlko do akvárka(na chalzení vřetena)
Driver čínskej klon tb 6600 3kusy
usb deska pro mach AKZ250 nová nezkoušená (s origo usb káblem)
Chladič z výměníku topení(na vřeteno) původ golf (3,4)
Celkem bych rád prodal za 20 tis ale domluvě se nebránim ... uim jezdit do právce a nutně potřebuji peníze.
Fotky viz zde http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=15&t=22733&start=90" onclick="window.open(this.href);return false;
veškeré dotazy rád zodpovím.
Naposledy upravil(a) drevokousal dne 19. 1. 2017, 8:59, celkem upraveno 1 x.
-
nebo navrhněte... ale chci prodat jako celek..
-
Takže nikdo by nevzal jako celek??? A kdybych rozprodal po dílech byl by zájem???
vvitty píše:dekuji za odpoved a preji hodne stesti s prodejem, 12 tisic za cinske vreteno s menicem mi prijde ponekud hodne kdyz je jich plna ebay za 7000 i s dopravou do tydne ...
Omlouvám se ale taky k tomu něco dodám
Ano toto je smutné přesně takto dopadají začátky některých co sem tu poznal podaří se nakoupit pár věcí za pár korun díky některým lidem a jejich radám s tím že jaka to nebude stavba
a potom to ještě na to samém foru chtějí prodat za ceny jako v kamenem obchodě nebo Bazoši

http://www.ebay.com/itm/2-2KW-CNC-SPIND ... SwopRYeYkZ" onclick="window.open(this.href);return false;
-
je to tvůj názor..... kup si ho a uvidíš....
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=15& ... 45#p236326" onclick="window.open(this.href);return false;