tumlik píše:martasg1 píše:No tak je to jasný - posílání Němců na prohlídky je jasný úmysl

opakovalo se to tedy ve všech případech návštěv.
No já nevím, ale pokud ta bruska byla za +- páďo ja píšeš na předešlé stránce, tak co bys chtěl aby ti dotyčný, a je jedno jestli je to němec nebo čech navíc ženská, k té brusce vykládal, nějakou úlitbu o starým údržbáři
Za tohle se prodávají vybrakované bph, kolikrát na tom není ani magnet, chlazení, separátor, příruby o stavu nemluvě, jako souhlas, chování na prd, ale jestli ta cena nebyla nějak extra vyšponovaná......
To máš sice pravdu, ale když na fotkách je kotouč s vyvažovákem, do telefonu ti slíbí kopletní i když rozbitou hydrauliku, slíbí ti kompletní dokumentaci, slíbí ti možnost vyzkoušení jestli to není celé vyhořelé...
A pak nic z toho není pravda? MAgnet není, kotouč chybí, střed na vyvažování chybí, dokumentace není - rozpojené kabely a neoznačené (na fotkách bylo ještě zapojené) takže nemožnost vyzkoušení, hydraulika rozebraná a nekompletní, naházené na sobě jak salám, omlácené a jednání na hovno...
Ta bruska je kompletně vykuchaná a vše závisí na tom jestli jsou ty šrouby, serva, systém, drivery měnič atd. elektricky v pořádku.
Když by něco bylo té elektrice tak je to bezcenný šrot za 5 tisíc.
Není tam ani magnet na odlučování v chlazení to také vybrakovali.
Jako sice 40 moc není, ale pořád jsou to peníze a já jsem byl zákazník... a oni mi způsobily vědomě ztrátu 6 tisíc a nemám nic.
Co nadělají někteří zákazníci co platí pětistovku u mě za výrobu a co si napřejí tak já jsem proti tomu byl hodně skromnej při tomto obchodu...
Už se o tom nechci ani bavit jak jsem nasranej... tejden dojednávání a řešení dovozu a místa v dílně ztráta času... ten němec je *cenzurováno* a ta jeho českoněmecká *cenzurováno* co mu *cenzurováno* taky...
Amaron fuj hnus nikdy více.
EDIT: raději jsem původní emotivní výrazy cenzuroval sám