Koupím obráběcí centro

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
capumpor

24. 2. 2017, 2:59

Ja myslím, že vím. Teď v práci kupujeme nové CNC a první dojem od firmy od firmy musel být jako, že jsme naprostí tubeři. Takže sleva nic moc :-(
Naposledy upravil(a) capumpor dne 24. 2. 2017, 3:23, celkem upraveno 1 x.
Sběratel strojů :-)
fmodel
Kontaktovat uživatele:

24. 2. 2017, 3:19

martasg1 píše:
fmodel píše:Oprava je tak drahá jak moc těm mašinám rozumíš ,mě vyšla repase do 130 000 nové lineáry ,oprava šroubů v KSK ,ložiska všetene a brus dutiny ,+ drobnosti .
Ne že bych zcela rozuměl jak je tohle myšleno :)

Když jsem si zjišťoval ceny renovací K.šroubů u KSK tak je to prostě o tom zda je šroub v mém stroji kompatibilní s jejich technologiemi oprav a renovací.
Pokud je to Japonec nebo USA tak je velká pravděpodobnost že to umět nebudou jako v mém případě oba stroje.
Nevím jak by moje znalost ovlivnila cenu opravy K.šroubů v KSK? :) možná spíš známosti než znalosti? 8)

EDIT: možná jsem to už pochopil - pokud to myslíš prostě tak, že když si člověk troufne sám se v tom rejpat tak nemusí volat drahé odborníky :) trefil jsem se? :D
Tak tak ,třeba broušení dutiny 2000 přímo v Kovosvit,ložiska 3600/ks v aaa poptávce (měli 11ks tak mi rádi 4 prodali normál cena 6500) práce 0,lineáry popovídání si o předpětí v Brně cenu si přesně nepamatuji musel bych do papírů ,příprava montáž seřízení 0 ,KSK popovídání si o práci vysvětlení atd ,cena dobrá ,vyčištění olakování mašiny sestavení 0.
Co by asi stál servis na tohle všechno??? tak 400 000 ?? A co to obnášelo ,měsíc práce ve volnějším tempu prodtože jsem při tom musel vydělávat .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
martasg1
Sponzor fora

24. 2. 2017, 3:24

Další otázkou jsou prostorové dispozice, možnosti manipulace s břemeny a vhodné dílenské vybavení.
To vše není zrovna zadarmo a z velké části to určuje časovou náročnost oprav.
Nehledě na to mít více rukou - na to přidržet něco tady něco támhle.
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík :)
fmodel
Kontaktovat uživatele:

24. 2. 2017, 3:31

Tak tak ,je potřeba vědět na co máš znalosti ,vybavení a prostory.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět

Zpět na „Nákup“