Ďakujem tak poštovné bude masné. Mám s tým skusenosti, že sa to nevyplatí. Pekný deňdavid.1 píše:má to na délku cca 150cm a váří to určitě přes 30 kg.dedofido píše:OK
uklízím..
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj, zkus se podívat na stránky zaslat.cz. Tam si můžeš objednat z různých společností a máš to tam samozřejmě s cenami. Můžeš objednávat jako adresát či odesílatel, ale je nutné znát rozměry a váhu. A musí to být v nějaké krabici.
Mám s nimi ty nejlepší zkušenosti. Vláďa
Mám s nimi ty nejlepší zkušenosti. Vláďa
Další:
Pyrometr Metra Pyromet II. zamluveno
elektromagnet na brusku,výroba Drukov Brno, rozměr 150x600 x 100 výška,spálený,vyndaná cívka,je třeba dát navinout.2000,-
foto není,ale je to typově stejný jako Narex,co se používaly na BPH
vysokootáčkový motor z jakéhosi dřevostroje,300W točí 18000 ot, má přírubu na nástroj průměr 30 mm,vzhledově zapraný,ale jinak ok,1000,-
Pyrometr Metra Pyromet II. zamluveno
elektromagnet na brusku,výroba Drukov Brno, rozměr 150x600 x 100 výška,spálený,vyndaná cívka,je třeba dát navinout.2000,-
vysokootáčkový motor z jakéhosi dřevostroje,300W točí 18000 ot, má přírubu na nástroj průměr 30 mm,vzhledově zapraný,ale jinak ok,1000,-
Naposledy upravil(a) david.1 dne 5. 3. 2017, 12:42, celkem upraveno 1 x.
Ten pyrometr jsem chtěl v roce 2014 (!) koupit, (viz pošta, datum 24 led 2014 08:38 ), nějak dodnesdavid.1 píše:Další:
Pyrometr Metra Pyromet II. cena 1200,- elektromagnet na brusku,výroba Drukov Brno, rozměr 150x600 x 100 výška,spálený,vyndaná cívka,je třeba dát navinout.1500,-

Takže pokud je stále k mání a nezměnila se jeho funkčnost, rád bych ho konečně koupil - tzn, lze ho poslat na dobírku na tu adresu jako v tom roce 2014.
milan584 píše:Ten pyrometr jsem chtěl v roce 2014 (!) koupit, (viz pošta, datum 24 led 2014 08:38 ), nějak dodnesdavid.1 píše:Další:
Pyrometr Metra Pyromet II. cena 1200,- elektromagnet na brusku,výroba Drukov Brno, rozměr 150x600 x 100 výška,spálený,vyndaná cívka,je třeba dát navinout.1500,-
vysokootáčkový motor z jakéhosi dřevostroje,300W točí 18000 ot, má přírubu na nástroj průměr 30 mm,vzhledově zapraný,ale jinak ok,1000,-nedorazil.
Takže pokud je stále k mání a nezměnila se jeho funkčnost, rád bych ho konečně koupil - tzn, lze ho poslat na dobírku na tu adresu jako v tom roce 2014.

Jestli máš tedy ještě chuť,tak mi pošli adresu do SZ a je.
Lis LRH1 původně z pojízdné dílny,nepoužívaný,tudíž bez vady,"kytka neomačkaná,páka samozřejmě je k tomu.Představuju si 5000,-[
Luneta z něčeho mně neznámého,2000,- Kola na pásovou brusku,šířka 150/šlo by to i zúžit/ jedno poháněné-pevné,druhé na ložiskách,obě 1500?
Svěrák na Kameníčka -viz foto,není vydřený.Představa taky 5000,.
Luneta z něčeho mně neznámého,2000,- Kola na pásovou brusku,šířka 150/šlo by to i zúžit/ jedno poháněné-pevné,druhé na ložiskách,obě 1500?
Naposledy upravil(a) david.1 dne 20. 10. 2017, 9:29, celkem upraveno 6 x.
No tak čítaj čítaj,chalan.Nachádza sa to už v prvom príspevku tohto vlákna . A teraz to tam aj farebne vynikáqwer píše:Nebolo by od veci napísať, kde sa veci nachádzajú
Naposledy upravil(a) david.1 dne 23. 3. 2017, 7:58, celkem upraveno 1 x.