H1 cnc controler + trafo + přímá bruska DGP 30-8E

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
kalichz

10. 3. 2017, 5:55

Prodám přímou brusku Protool DGP 30-8E se třemi kleštinami. Průměr 3;6;8 mm původní cena 6545,- bez kleštin. Prodám za 3000,- i s kleštinami.
Dále prodám H1 cnc controler + trafo cena 2000,-.
Je to komplet tak jak mi to běhalo s motory s přírubou NEMA34 A vřeteno bylo nabízená přímá bruska Protool.
Důvod prodeje je ten že jsem si koupil z číny vřeteno s frekvenčním měničem a po spuštění vřetene mi tento controler strašně hýbal s motory os. Takže jsem byl nucen povynměňovat vše k řízení os. Jinak vše v této kombinaci fungovalo jen jsem chtěl méně hlučné vřeteno.
Přílohy
Pohled ze předu
Pohled ze předu
Pohled ze zadu na svorkovnice
Pohled ze zadu na svorkovnice
Přímá bruska Protool DGP 30-8E
Přímá bruska Protool DGP 30-8E
p.e.t.r.k

11. 3. 2017, 11:34

Sz
kalichz

14. 3. 2017, 6:59