nerez 1.4301 pr.50mm
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Vzhledem k tomu, že autor vlákna tady na fóru prakticky jenom prodává, tak bych i věřil tomu, že u něj o překlep nejde, prostě to zkouší. Mimochodem když už se to nakouslo - já před asi půl rokem koupil na Aukru úplně to samé, jen dlouhé 1m, cena byla 500,- plus doprava.Mlynek píše:Nebude to překlep? Třeba chtěl napsat 200,- kč.
Naposledy upravil(a) brutal dne 19. 3. 2017, 5:02, celkem upraveno 1 x.
Za kolik ji tam u vás prodávají? 50 průměr má cca 15.3kg na metr. Je toho 122 cm.martasg1 píše:To je nějaký chyták? Kolik to váží?
Dle mého výpočtu za to chceš o půlku více než co stojí tahle nerez u nás v obchodě nová s fakturou...
Nepřepočítal jsi se?
Kdyžtak mi dej kontakt.
http://www.akros.cz/tyce-kruhove-tazene ... mat-1-4301" onclick="window.open(this.href);return false;
tady to máš za 1734kč s DPH za metr..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
A Ty se tu nejvíce pohybuješ v sekci ebay. Ze jsi koupil na Aukro je hezké. Spočítej si hmotnost a co stojí nové s depeha. Stále je to levnější.brutal píše:Vzhledem k tomu, že autor vlákta tady na fóru prakticky jenom prodává, tak bych i věřil tomu, že u něj o překlep nejde, prostě to zkouší. Mimochodem když už se to nakouslo - já před asi půl rokem koupil na Aukru úplně to samé, jen dlouhé 1m, cena byla 500,- plus doprava.Mlynek píše:Nebude to překlep? Třeba chtěl napsat 200,- kč.
Tak ja kupoval v Matezex, tak to nebudu nechávat rapidne pod cenou. Každý by chtěl nejlépe vse gratisRaS píše:http://www.akros.cz/tyce-kruhove-tazene ... mat-1-4301
Kdys si to přepočteš tak je to cca stejné. Kdyžtak mi to tu muže ležet.
ano je to za podobnou cenu.. mě je to jedno, já to nekupuju a máš pravdu jsou tady lidi co by chtěli cokoliv zadarmo..
já pokud bych něco takového potřeboval tak bych to koupil max za 80% ceny bez DPH jinak si to radši koupím s fakturou normálně v prodejně a v množství přesně v jakém potřebuji..
taky je rozdíl jakej nerez to je jestli taženej za studena, broušenej, válcovanej za tepla - ten už stojí 2500,-/m
ale je to jen můj názor, nekupuju tak nehodnotím..
já pokud bych něco takového potřeboval tak bych to koupil max za 80% ceny bez DPH jinak si to radši koupím s fakturou normálně v prodejně a v množství přesně v jakém potřebuji..
taky je rozdíl jakej nerez to je jestli taženej za studena, broušenej, válcovanej za tepla - ten už stojí 2500,-/m
ale je to jen můj názor, nekupuju tak nehodnotím..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Podobnou cenu bych mozna pochopil pokud ma prodavajici fakturu, matros mu proste zustal treba po nedokoncene zakazce a kupujici presne vi co kupuje. Bez dokladu puvodu je to 10kc/kg. Kdyz kupuju na srotaku a mam tam cca do 20 procent nerezu, tak to srotak nehroti a dava v cene zeleza. Nerezu i velkych prumeru v tycich 4-6m je na srotakach pomerne dost, zrejme po tom moc hobbiku neprahne a profici srotaky neluxujou.
Sekce ebay? I ty jeden vtipalku, ale na prekupnicka dobry...Milan+ píše:A Ty se tu nejvíce pohybuješ v sekci ebay. Ze jsi koupil na Aukro je hezké. Spočítej si hmotnost a co stojí nové s depeha. Stále je to levnější.brutal píše:Vzhledem k tomu, že autor vlákta tady na fóru prakticky jenom prodává, tak bych i věřil tomu, že u něj o překlep nejde, prostě to zkouší. Mimochodem když už se to nakouslo - já před asi půl rokem koupil na Aukru úplně to samé, jen dlouhé 1m, cena byla 500,- plus doprava.Mlynek píše:Nebude to překlep? Třeba chtěl napsat 200,- kč.

http://www.c-n-c.cz/memberlist.php?mode ... ile&u=8229" onclick="window.open(this.href);return false;
Zklidni se svými výroky hosanku.
Jináč jak jsem psal vyse, kolik matrose jsi nakoupil ofiko, když se vyjadrujes k cenám?
Zklidni se svými výroky hosanku.
Jináč jak jsem psal vyse, kolik matrose jsi nakoupil ofiko, když se vyjadrujes k cenám?
Naposledy upravil(a) Milan+ dne 19. 3. 2017, 5:19, celkem upraveno 1 x.