Mám pocit, že FO6ku v dnešní době už asi neseženu a tak se chci zeptat. Neměl by někdo zájem o odvalovací frézy? Viz seznam.
Jsou ostřené. Chtěl bych prodat jako celek aby mě tady nezůstaly ty čtyřapůlky.
Chtěl bych 500 za kus, tak 6000.
odvalovačky
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Predem se omlouvam za priserny text. Mam telefon v reklamaci a mam nahradni knoflikovy.
Ja mel za ta leta moznost koupit dva takove stroje po 50000. To, ze by nebylo od veci takovou vec vlastnit me napadlo az prilis pozde. Dneska je po nich hlad.
Frezy jsem si koupil v nadeji ze neco jeste nekdy bude a sezenu ke stroji dalsi, hlavne mensi moduly.
Takze ted nabizim, kaslu na zubate kolecka. Clovek nemuze mit vsechno,
Dodam jeste dalsi fotky z boku nastroju. Jsou sice brousene, jak jsem psal, ale nejsou podbrousene.
Obrazeci nastroje ma znamy, ovsem obavam se , ze si je velmi ceni.
Ja mel za ta leta moznost koupit dva takove stroje po 50000. To, ze by nebylo od veci takovou vec vlastnit me napadlo az prilis pozde. Dneska je po nich hlad.
Frezy jsem si koupil v nadeji ze neco jeste nekdy bude a sezenu ke stroji dalsi, hlavne mensi moduly.
Takze ted nabizim, kaslu na zubate kolecka. Clovek nemuze mit vsechno,
Dodam jeste dalsi fotky z boku nastroju. Jsou sice brousene, jak jsem psal, ale nejsou podbrousene.
Obrazeci nastroje ma znamy, ovsem obavam se , ze si je velmi ceni.
Sběratel strojů :-)
Nojo,padesát bych dal i já,starý lakomec...Ta,co jsem o ní věděl byla zachovalá a koupil ji překupník i s dalšími mašinami-a vyšla ještě levněji..Já na ní měl přichystaný fond rozvoje,fakt za to stála-oni k ní měli asi sedm fréz, a ostatní si půčovali ode mně(jen na melouchy:-) ) ,takže za těch dvacet let udělala tak sto kol..
Co znamená,že nejsou podbroušené? Teda vosum let dělám živočicháře,ale tohle jsem ještě neslyšel
Co znamená,že nejsou podbroušené? Teda vosum let dělám živočicháře,ale tohle jsem ještě neslyšel

- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
nešikovně napsané, ale domnívám se, že capumpor myslel, že nevypadají třeba takhledavid.1 píše:Co znamená,že nejsou podbroušené? Teda vosum let dělám živočicháře,ale tohle jsem ještě neslyšel
jak to někteří mistři na bazoších prodávají ( i víc jak půlka tloušťky zubu v hajzlu)

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Ano tohle jsem měl na mysli, díky za doplnění.
A pak ještě jedno jsem tím myslel. Vzpomínám si, že se nás na průmce snažili naučit něco o korekcích odvalovací frézy. Já jsem dával houňo pozor, ale vzpomínám si, že jmenovitý roztečný průměr hřebenu není na čele zubu nového nástroje, nýbrž až v 1/4 rozteče zubu. A právě někde mezi tou nulou a čtvrtinou teď leží čelo těch fréz. Takže stále kladná korekce.
A pak ještě jedno jsem tím myslel. Vzpomínám si, že se nás na průmce snažili naučit něco o korekcích odvalovací frézy. Já jsem dával houňo pozor, ale vzpomínám si, že jmenovitý roztečný průměr hřebenu není na čele zubu nového nástroje, nýbrž až v 1/4 rozteče zubu. A právě někde mezi tou nulou a čtvrtinou teď leží čelo těch fréz. Takže stále kladná korekce.
Sběratel strojů :-)