Kdo by to žral? Ta moje je tak kysela, že by to ani prasata nechtěli. ...magi píše:Ano, něco jako veliký mlýnek na maso.
Segmenty jsou tam vevařené přes díry.
Magiho výzkumný ústav
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- Francotirador
Nebudou "přibodované" segmenty v takovém prostředí podkorodovávat?magi píše:řezačka strojní klihovky pro výrobu tuku
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
před časem jsem uvažoval na mytí použít starou myčku na nádobí jen vykuchat ovládání a všechny funkce manuálně + časovač a termostat bylo by škoda aby po ukončení programu to vypustilo drahý čistící roztok je jich plné sběrné dvory a tak si myslím, že to není problém
mycí stůl to sice nenahradí ale v něčem to je i lepší...jako náplň by stačil například naředěný novalon nebo jiný průmyslový čistič i s inhibitorem koroze nebudu psat názvy prostředků abych nedělal reklamu...
snad tento můj výplod bude pro někoho inspirací
mycí stůl to sice nenahradí ale v něčem to je i lepší...jako náplň by stačil například naředěný novalon nebo jiný průmyslový čistič i s inhibitorem koroze nebudu psat názvy prostředků abych nedělal reklamu...
snad tento můj výplod bude pro někoho inspirací
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
tak myčka odolává teplotě do 60°C a hlavně odolává živočišným tukům tzn těsnění a ucpávky čerpadel budou odolné i ropným produktům
přípravky pro čištění obasují tensidy a louh a další složky taky v tom nevidím problém myčka má navíc sítko takže to zachytí i nějaké ty špóny
a když bude ze sběrňáku tak proč to nezkusit...
benzín bych do ní ale nelil
přípravky pro čištění obasují tensidy a louh a další složky taky v tom nevidím problém myčka má navíc sítko takže to zachytí i nějaké ty špóny
a když bude ze sběrňáku tak proč to nezkusit...
benzín bych do ní ale nelil

Gdyž sa chce, tak ide fšecko...