Magiho výzkumný ústav
dávno bych to spáchal, ale několikatunové i několik desítek tun těžké stroje do myčky prostě nedám a za prací si to vozit nemůžu na menší díly
a hydraulické komponenty máčet jaksi nejde ale jak je vidět pužít to jde
a hydraulické komponenty máčet jaksi nejde ale jak je vidět pužít to jde

Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jj
da se
dokonce jsem onehda zjistoval a daji se koupit jednotlive nahradni desky do ni kdyby neco zdechlo
za me vcelku pouzitelny stroj za velmi dobre penize
da se
dokonce jsem onehda zjistoval a daji se koupit jednotlive nahradni desky do ni kdyby neco zdechlo
za me vcelku pouzitelny stroj za velmi dobre penize
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, taky myslím že to vaři celkem slušně, jen to Aluminium je potřeba dostat trochu do ruky.
Nerez a černý vařím TIGem celkem dlouho, ale hliník to je naprosté nóvum
Dneska sem se musel stavit do svářecí školy pochytat nějaká ta moudra.
Nerez a černý vařím TIGem celkem dlouho, ale hliník to je naprosté nóvum

Dneska sem se musel stavit do svářecí školy pochytat nějaká ta moudra.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
zas z jiného soudku
https://www.youtube.com/watch?v=KFzQ400hI3s&t" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=KFzQ400hI3s&t" onclick="window.open(this.href);return false;
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
magi snad promine že mu tady spamuju....
nedávno jste mě chtěli dát po kulkách když jsem navrhoval měřit hloubku profilu závitu kuličkou a mikrometrem to mě jen tak napadlo no ale tato metoda byla v minulosti popsaná a zdokumentovaná
sice jen s dvěma kulkama, ale pár počtů a dopočítá se každý kdo dával aspoň trochu v matematice pozor
free image upload
how to do a screen shot
nedávno jste mě chtěli dát po kulkách když jsem navrhoval měřit hloubku profilu závitu kuličkou a mikrometrem to mě jen tak napadlo no ale tato metoda byla v minulosti popsaná a zdokumentovaná
sice jen s dvěma kulkama, ale pár počtů a dopočítá se každý kdo dával aspoň trochu v matematice pozor

free image upload

how to do a screen shot
je tam zmínka o nepřesnosti a ta spočívá v tom že špatně trefuješ osu měření tzn pokud by sis předem dopočítal rozměr, který máš naměřit a měřil jen z jedné strany s jednou koulí tak to bude přesnější nemusí se nic lepit atd jen pár počtů vnější průměr znáš a pokud je to dělané na jedno upnutí, tak je jedno v kterém místě na daném průměru budeš měřit
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jo to mě taky napadlo, odjet tu míru podle noniusu na základě venkovního průměru.
Nicméně to dobře dopadlo, stejně se ten závit musel udělat poměrně volnej, tzv. zemědělská vůle
Nicméně to dobře dopadlo, stejně se ten závit musel udělat poměrně volnej, tzv. zemědělská vůle