Specielní šroub s vniřní imbusovou hlavou
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
No to mě nenapadlo, na ty ostatní šrouby jsem se ani nekoukl
Asi si budu muset vzít dovolenou.

Asi si budu muset vzít dovolenou.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Vy se smějete, ale ono se to skutečně používá. Setkal jsem se s tím třeba, když jsem si měnil kuláky na autě.
A musí to být nutně na inbus? Nestačila by prostě drážka?
Pokud potřebuješ pár kousků a stačí z ,,bláta'' tak se to nechá vyrobit svépomocí. Vyvrtat dírku třeba o desetinu větší než je rozměr šestihranu a protlačit kouskem inbus. klíče. Akorát to pak jde hůř ven.
A musí to být nutně na inbus? Nestačila by prostě drážka?
Pokud potřebuješ pár kousků a stačí z ,,bláta'' tak se to nechá vyrobit svépomocí. Vyvrtat dírku třeba o desetinu větší než je rozměr šestihranu a protlačit kouskem inbus. klíče. Akorát to pak jde hůř ven.
Sběratel strojů :-)
Já si to zatím nepouštěl, nechci užírat mobilní data, ale rozuměl bych tomu, že poháněný TK nástroj je menší než budoucí vnitřní šestihran a mírně kmitá v X ose. Tím pádem se v materiálu nezakousne jako protlačovák. Je tomu tak?
Sběratel strojů :-)
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nastroj je volne v loziscich a vyosenej v te hlave tak ze konec s brity uz je zase v ose
Pri praci se dotykem roztoci a zacne tlacit ale diky vyoseni ne celym obvodem ale jen jeho casti takze talisovaci sila v Z je zlomkova
Pri praci se dotykem roztoci a zacne tlacit ale diky vyoseni ne celym obvodem ale jen jeho casti takze talisovaci sila v Z je zlomkova
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)