Plechové víčko
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby měl někdo náladu a volno na větší frézce...
- Přílohy
-
- tlakova nadrz, viko.PDF
- (310.64 KiB) Staženo 463 x
Aleš Procháska
proč víku od kanálu říkáš víčko? 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
tam nemusíš mít v podstatě žádné tolerance ne? tak to obrob nadvakrát.. Yko máš aspoň půl metru ne?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jo, Y mám na největší mašině 505 mm a tohle potřebuje 670 (díry nepočítám, ty se vypálí). Trochu nerad bych ale udělal do té drážky pro o-kroužek zub
Jinak jsou ty tolerance docela fuk.

Aleš Procháska
to přece musíš přesadit a najet sondou "bez" problémů ne? jestli tam bude zub třeba 0,2mm ničemu nemůže vadit..
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To jo, mám to jako plán B, když se do toho nikomu nebude chtít
Ty dvě desetiny by mi asi vadily, ale myslím, že to s tou sondou zvládnu přesněji, když si napřed začistím středový otvor.

Aleš Procháska
-
Možná by mě to zajímalo pokud by díl mohl být z duralu.
Takovéhle díly frézuju běžně spíše do překližky ale dural umím taky.
Přesnosti desetina.
Takovéhle díly frézuju běžně spíše do překližky ale dural umím taky.
Přesnosti desetina.