Projektování
Moderátor: sysel
u mna to je podobne s mojim CNC. ale dovolil som si to trocha zmenit.
ocisloval som obrazky:
1 takto som to planoval
2 takto to dopadlo
3 takto mi to fungovalo pri prezentacii v skole
4 takyto nazor maju spoluziaci
5 takto som postupoval pri vyrobe
a dalsie kolo sutaze je za 2 tyzdne a ono nie a nie sa to dokoncit/opravit
ocisloval som obrazky:
1 takto som to planoval
2 takto to dopadlo
3 takto mi to fungovalo pri prezentacii v skole
4 takyto nazor maju spoluziaci
5 takto som postupoval pri vyrobe
a dalsie kolo sutaze je za 2 tyzdne a ono nie a nie sa to dokoncit/opravit

- sysel
- Kontaktovat uživatele:
Jojo to znám, taky jsem dělal projekt, teoreticky všecko OK, v praxi doma to sice trošku dřelo, ale rozchodilo se to a po namontování u "zákazníka" to nefungovalo vůbec....
5/2007 přístup na přestavěnou BF20
5/2009 dokončeno vlastní CNC
http://cnc.usysla.eu/
5/2009 dokončeno vlastní CNC
http://cnc.usysla.eu/
Vidim ze nie som sam komu sa nechce prakticky maturovat a pracuje na CNC co mu sily stacia
takze drzme si palce aby sme vsetci uspesne presli.Inak som na tom podobne s tym fungovanim...a nie a nie z tych motorov dostat nejaku schopnu rychlost...este dobre ze na sutazi v blave som mal iba video a nie celu masinu 

nebola to nahodou sutaz Strojarska Olympijada? lebo som tam mal ist s mojou masinkou, ale akurat ten den som robil vodicak. a ze tam bol nejaky chalan s niecim podobnym a vyhral 12 000 SK. (a ja som nakoniec nemal ani peniaze a ani ten vodicak som neurobil
)

Jasan ze to bola Strojarska olypiada...no ja som skoncil 3 s tou mojou masinkou...len skoda ze som ju tam nemal mohol som aj lepsie dopadnut...a vyhral to jeden z popradu...k jeho stroju sa nevyjadrujem
a uz vobec nie k tomu ako sa mu podarilo vyhrat...a vyhral 334eur takze okolo 10000sk

No mal vykreslovac v 2 osiach (X,Y) a ceruzku mu mal zdvihat elektromagnet ale akosi sa nic nedialo.mal to na format A4 ale konstrukcia iba vybrakovana tlaciaren a ked to pustil tak mu to statocne vybrovalo
nechcem prehanat ale triaslo sa to poriadne...zaujal asi tym ze to mal riadene cez USB vlastnou elektronikou a mal vlastny software...nakreslis na pc a dal vykreslit...ale dokazalo to iba priamky, ziadne krivky...ale boli tam aj horsi
a nasa priemyslovka zasa zobrala 7 cien z 15tich
btw potom drzim palce pri dalsom pokuse o vodicak