Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
V podstatě tam je tento motor akorát má hřídel 8mm.lapa píše:Tem motorek vypada jako modelarsky stridak (brushless), pokud ano, jake ma parametry?Pavka píše:Vřetínko ER11
Proud, ot/volt atd, neni li to tajne. Nebo se da dat primo odkaz na dany typ?
Dik.
https://www.rcprofi.cz/ray-c4260-06-out ... motor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No páááne tak že cena matroš + práce 30000Kč ??
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tobě dal mašinu někdo zadarmo že jí nepočítáš do hodinové sazby??
Máš pravdu, koukám, že jenom odpisy by měly být okolo 250Kč za hodinu. Zase dotuju to příjmem z práce v rámci budování živnosti. A konkurence v tomhle oboru je velká. Na profi truhlářském CNC by to měli sfouknutý za poloviční čas, ale s minimálně dvojnásobnou sazbou.Tobě dal mašinu někdo zadarmo že jí nepočítáš do hodinové sazby??
Jen tak ze života ,když začneš moc levně tak se těžko zvedá cena ,a spadneš do stejný skupiny nenažranců protože zdražuješ i když budeš pořád levnej.bobik píše: Zase dotuju to příjmem z práce v rámci budování živnosti. A konkurence v tomhle oboru je velká.
Za málo dělaj ti co neuměj, nebo ti co jsou v prd.... a vemou všechno.
Konkurence asi v kusovce moc není protože má každej práci na pár měsíců dopředu. Nikdo tě nezná ,nemáš stránky aby tě našli zoufalci co potřebujou pár kusů nebo levnější formu na vlastní projekt .
To že je to na dřevocentru rychlejc je pravda ,myslím že bych to zmák rychlejc i na svém,ale to je věc nástrojů a praxe ,proto neděláš za 900 ale za 500-600. Teď jsem byl u holiče 85Kč za 9min Vybavení provozovny 25000Kč + náklady na nůžky a smeták .Tak že kup si nůžky a frézování se vys.......
Nezapomeň na sklady ,aby byly velký jako dílnaelbarto píše:Vsechny tady zdravim, misto nastroju a stroju mam ted vykopy, lopaty a krumpace, ale nova dilna uz je konecne ve vystavbe, bude uzasna

to neklapne 

taky se už snažím nehromadit jenže člověk prostě neodolá, kór když je pěkná hračka za dobou cenovku
nákres dílny či plány asi máš ne? hoď to sem aby jsme mohli závidět....
ináč už jsem dodrátoval ten 6-ti zónový teplotní regulátor pro HV systém vstřikovacích forem dělám to po chvilkách.
Už jen nakonfigurovat procesáky a šup s ním do provozu...už jsem jich dělal víc nejstarší funguje 12 let bez poruchy v třísměnném provozu. Umí to regulovat na desetinu stupně.
trošku je to předimenzované aby to bylo blbuvzdorné komponenty starší skladové zásoby které už došly..ve vývoji je zcela nový typ s grafickým displejem a spoustou užitečných ještě blbuvzdornějších funkcí...

nákres dílny či plány asi máš ne? hoď to sem aby jsme mohli závidět....
ináč už jsem dodrátoval ten 6-ti zónový teplotní regulátor pro HV systém vstřikovacích forem dělám to po chvilkách.
Už jen nakonfigurovat procesáky a šup s ním do provozu...už jsem jich dělal víc nejstarší funguje 12 let bez poruchy v třísměnném provozu. Umí to regulovat na desetinu stupně.
trošku je to předimenzované aby to bylo blbuvzdorné komponenty starší skladové zásoby které už došly..ve vývoji je zcela nový typ s grafickým displejem a spoustou užitečných ještě blbuvzdornějších funkcí...

Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
- Pepa z depa
.. tak ten holič byl dobrej
asi taky koupím nůžky 
... jinak u té nové dílny se taky přimlouvám za skládek, když všechno kupuješ na zakázky v malém proděláš a nemáš to hned, aspoň na to co nejvíce používáš, já jsem na to nemyslel a teď mě zasypávají různé dřevěné a překližkové desky, tabulky plastu, plexi, duplexních materiálů a je toho čím dál víc, musím nějaký regál pod strop, nebo nevím, ale když přijde "zákazník" a dám mu kousek materiálu do ruky, tak to hned objedná, když mu ukážu katalog, musí si to rozmyslet a většinou se nevrátí, ale já jedu jen v malým, třeba to máš vymyšleno jinak
Ať se dílna povede!

... jinak u té nové dílny se taky přimlouvám za skládek, když všechno kupuješ na zakázky v malém proděláš a nemáš to hned, aspoň na to co nejvíce používáš, já jsem na to nemyslel a teď mě zasypávají různé dřevěné a překližkové desky, tabulky plastu, plexi, duplexních materiálů a je toho čím dál víc, musím nějaký regál pod strop, nebo nevím, ale když přijde "zákazník" a dám mu kousek materiálu do ruky, tak to hned objedná, když mu ukážu katalog, musí si to rozmyslet a většinou se nevrátí, ale já jedu jen v malým, třeba to máš vymyšleno jinak

Ať se dílna povede!
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja to zase vnimam tak ze nekam vlezu
vrtam se v masine za miliony, kazdym pohybem muzu udelat chybu za kterou jsem hmotne odpovedny, muzu si nekam sahnout a zabije me proud protoze diagnostiku nelze delat vzdy na vypnutem stroji
a pak me trumfne nejakej manik co vyleze na strechu, namiri TV antenu asi nekam tamhle a schrabne za necelou hodinu tri litry
vrtam se v masine za miliony, kazdym pohybem muzu udelat chybu za kterou jsem hmotne odpovedny, muzu si nekam sahnout a zabije me proud protoze diagnostiku nelze delat vzdy na vypnutem stroji
a pak me trumfne nejakej manik co vyleze na strechu, namiri TV antenu asi nekam tamhle a schrabne za necelou hodinu tri litry
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)