Prodáno.
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
To je teda zajímavé - protože já mám na krabicích zezadu MADE IN ENGLANDFifík píše:Nevím no, na poslední várce měřidel (600mm posuvky a nádrhy) bylo na všech krabicích China,..

Jo a na té samolepce na krabici z boku (té s tím čárovým kodem) je taky MADE IN ENGLANDmilan584 píše:To je teda zajímavé - protože já mám na krabicích zezadu MADE IN ENGLANDFifík píše:Nevím no, na poslední várce měřidel (600mm posuvky a nádrhy) bylo na všech krabicích China,..(odstříknuto přímo na krabici, vložka v formě) - můžu klidně vyfotit.
jo a když už se to tu řeší - tak ještě obrázek
https://www.eevblog.com/forum/reviews/n ... 6437;image" onclick="window.open(this.href);return false;
a můžete si to zkusit porovnat s tím, co máte na dílně a co je k mání v různých obchodech (tím ani nic nenaznačuji)
https://www.eevblog.com/forum/reviews/n ... 6437;image" onclick="window.open(this.href);return false;
a můžete si to zkusit porovnat s tím, co máte na dílně a co je k mání v různých obchodech (tím ani nic nenaznačuji)
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
schvalne porovnam
a mozna si zajdu k prodejci pro echtovou
ne ze by nemerila, meri perfektne presne a na prvni dobrou na rozdil od jinych
ale kdyz ji nepatrne prituzim tak ze zadrhava v jednom miste
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Až si pro ní pojedeš, tak se rovnou můžeš zeptat, jak to bylo před těma cca 5 (nebo kolika lety), kdy se tady u některých prodejců prodávaly měřidla Somet (ještě před tím než Teplický Somet skončil v konkurzu) - ty "originál Teplickýrobokop píše:schvalne porovnam

No já pochybuji, že zastoupení Mitutoyo bude schopno na základě výrobního čísla říct historii té posuvky. Ty padělky jsou velmi zdařilé napodobeniny, včetně krabičky návodu a 3d kódu a výrobního čísla. Bývá v nich jen někdy menší baterka. Jsou ovšem poruchové. Takže kupovat něco takového jen tak z druhé ruky se nemusí vyplatit.
Naposledy upravil(a) Carl_FM dne 24. 5. 2017, 6:21, celkem upraveno 1 x.
MAS FU2A, TOS SM16A
nemáte někdo náhodou displej na 150-ku šupléru? Mitutoyo je to starší typ s menším fontem. Mám tu jednu nemocnou jinak je v pořádku.
Jinak bych radši bral šupléru s vyšším krytím bo mě prudí když si šáhnu jen vlhkou rukou od emulze tak už hodí chybu. záleží co a jak a s čím kdo dělá.
Jinak bych radši bral šupléru s vyšším krytím bo mě prudí když si šáhnu jen vlhkou rukou od emulze tak už hodí chybu. záleží co a jak a s čím kdo dělá.
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Ohledne absence serials na netu jsou vyrobci sami proti sobe. Kdyz koupim lepsi noteboocek, drazsi hodinky, atd. a zadam cislo najdu cely zivot vyrobku. Pokud by Mitutoyo dodrzovalo podobny system, znacne by to padelatelum mam pocit ztizilo. V soucasne dobe je napropsta loterie zda mi treba drahy cesky dodavatel proda nakup z Ali nabo Japanu 

Nějak mi uniká o čem je řeč - zazadu na mám Serial No. xx xxxxxxelbarto píše:Ohledne absence serials na netu jsou vyrobci sami proti sobe. Kdyz koupim lepsi noteboocek, drazsi hodinky, atd. a zadam cislo najdu cely zivot vyrobku. Pokud by Mitutoyo dodrzovalo podobny system, znacne by to padelatelum mam pocit ztizilo. V soucasne dobe je napropsta loterie zda mi treba drahy cesky dodavatel proda nakup z Ali nabo Japanu
To Milan: spojeni serials na vyrobku s databazi na netu. Potom najdu zemi puvodu, datum vyroby, dodavatele, atd. Korporatni zakaznik potom zada jen cislo treba NB na strankach vyrobce a do 12-24 hodin prifrci jiny. Logicke, snadne, prakticke.
Dneska si člověk nemůže bejt jistej ničím http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... r&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Tohle je z Hong Kongu za 400,-
Tohle je z Hong Kongu za 400,-
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...