Skartovačka Rexel 250x (PRODÁNO)

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
Pepa z depa

23. 5. 2017, 1:56

Je trochu divné inzerovat skartovačku na CNC fóru, ale spousta z vás pracuje v kancelářích a možná se někomu tahle mašinka bude hodit, je to fakt luxus jak funguje, ale spíše pro větší kanclíky ... tady odkaz na parametry http://www.lan-shop.cz/rexel-2103250eu-auto-250x-142945 a tady video jak vypadá v akci https://www.youtube.com/watch?v=bAR-ZmQlDro je použitá, bez známek poškození, zapínal jsem ji osobně a zkoušel, vše funguje perfektně. Rušili jsme pobočku v Maďarsku a naše účetní stejnou má, nikdo jiný v podniku ji nepotřebuje a je zbytečné, aby takový dobrý stroj stál bez využití, tak jsem ji dostal za úkol prodat .. cena je 4.000,-Kč
Naposledy upravil(a) Pepa z depa dne 2. 6. 2017, 5:18, celkem upraveno 2 x.
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
elbarto

23. 5. 2017, 3:38

Zdar. Divne to neni je to potrebny stroj :-) Mel bych zajem, jen to ma 2 hacky. Absence certifikatu NBU se jeste da ozelet, problem je maximalni cas provozu. Likvidujeme narazove a nase Cinske se prehreji cca za 10 minut. V teto cenove relaci jsem cekal trvaly nebo alespon provoz v hodinach. Ted volam technikovi do Xertecu a maximalni doba chodu je 16 minut !! :-( Je stroj jeste v zaruce ?
Pepa z depa

23. 5. 2017, 5:13

čau, má to automatické hlídání teploty, je to hodně sofistikovaný stroj a doba provozu 13-16minut to hodně pochybuji, co jsem viděl ve specifikacích, je to limit na skartování 250 listů papíru, což je plný automatický podavač, není to z naší kanceláře, tak nevím kolik je maximum provozu, ale zkoušel jsem cca 50 listů naráz do podavače a vůbec žádné známky zahřívání, úplně v klídku to samo bez obsluhy rozsekalo, záruka asi už není a ten certifikát vůbec nevím co to je, jestli chceš můžu do toho nacpat třeba 2 x 250listů a natočit ti třeba video, aby jsi viděl, jaká je to liga :D pěkný den Pepan
P.S. Taková perlička, má to mimo automatického podavače i z vrchu klasika ruční, ve specifikacích je max. 8 listů papíru naráz, dal jsem 10 - nic se nehne, bliká červená horní strana, nespustí skartaci, dám 9 ks, to samé, dám 8, blikla zelená, zapnula se mašina a projelo to .. hustý :D
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
elbarto

23. 5. 2017, 5:20

Mluvil jsem s technikem co tomu dela servis. Na stroje lepi samolepky na zadni stranu 16 min max. Jinak nerikam, ze to nevydrzi vic.
lapa
medaile za lepsi forum

23. 5. 2017, 5:27

Certifikat NBU http://www.univox.cz/slovnik-skartovacek/t-158/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Pepa z depa

23. 5. 2017, 6:10

aha .. je tam velikost "částic" 4x40mm a jsou všechny přesně tak velké, bere to i sponky a sešité papíry
Pepa z depa

30. 5. 2017, 3:20

.. elbarto se neozývá, tak je skartovačka volná k prodeji, upravil jsem cenu na 4.000 Kč
elbarto

30. 5. 2017, 3:54

... moje SZ jsou snad pochopitelne. Zajem mam, pouze ted ihned, okamzite a strelhbite to resit proste nemuzu. Pokud si ji nekdo vezme driv, tak bude pochopitelne jeho. Rozhlizim se kolem a zadnou frontu pred ci za sebou nevidim :-)
Pepa z depa

30. 5. 2017, 5:09

... 4 dny jsi neměl čas mi napsat čtyři slova "vole počkej ještě chvíli" jak mám vědět, že ji chceš asi, když neodepíšeš ani řádek, na dotaz jestli ti ji mám rezervovat???????
Pepa z depa

30. 5. 2017, 5:56

... nevím jak jednodušeji se zeptat: Chceš ji, nebo ne?
Chystám další kolo inzerce, tak jestli mám inzerovat dále (mám za úkol to prodat).
Nebo si ze mě děláš jen srandu a stejně to nevezmeš???
elbarto

31. 5. 2017, 5:32

Zdar Draku. Pokud to potrebujes prodat rychle, tak ji prodej nekomu jinemu. Nechci protahovat rezervace mesic. Mam podkopanej barak metr pod zakladovou sparou, v noci nespim hruzou a jsem na stavbe permanentne. Resit skartovacku opravdu ted nedokazu. Nepisu odpovedi ihned, protoze nejsem moc na netu.
Pepa z depa

31. 5. 2017, 6:23

.. takže teď nevíš, jestli ji budeš v budoucnu potřebovat, to zjistíš až opravíš barák, jo? To mi hlava nebere! Stejně se do té doby neprodá a já to jebnu do vany na šrot a bude po úkolu, rozhodné lidi jako ty bych chtěl mít v týmu :D ... hodně štěstí na stavbě
elbarto

1. 6. 2017, 9:10

Vsechno jsme si napsali v SZ, tyhle dramaticke vylevy jsou myslim zbytecne ... Nejdriv stala osmicku, potom ctyrku a nakonec ji vyhodis. Ta "firma" co to prodava ma zvlastni odpisy majetku :-)
Pepa z depa

1. 6. 2017, 11:37

elbarto: co jsme si vysvětlili v SZ, když mi na ně neodpovídáš :D :D
takže: pro tebe už je skartovačka neprodejná, nezlob se, ale co by mě pak asi čekalo, kdybych ti ji prodal - peklo, díky nechci! Jednám fér a na rovinu, proto ti to přijde asi divný, nejseš zvyklej na upřímnost. Dával jsem ji prvně za 8 tisíc, protože nová stojí 16 tisíc a jela jen nějaký čas v pobočce, tak jsem si myslel, že se bude někomu za ty prachy hodit - nejsem prodejce skartovaček. Slevil jsem ti na 4 tisíce a ty jsi to stejně nevzal a děláš tajemnýho pána, to mě nebaví, nereaguj už na tenhle příspěvek, to je inzerce, je to v pravidlech nahoře .. měj se pěkně
Pepa z depa

2. 6. 2017, 5:17

XXX PRODÁNO XXX
Odpovědět

Zpět na „Prodej“